03 September 2015

Opgemaakt ❤ Juli & Augustus!



Hoi allemaal! Hopelijk hebben jullie al een fijne week gehad - of je nu terug naar school moest of moest werken. Mijn week is toch al goed verlopen, maar wat is-ie ook weer snel gegaan! Vandaag toon ik jullie mijn opgemaakte producten van de voorbije maanden. In juli had ik er niet zoveel opgemaakt, dus besloot ik ze wat op te sparen om jullie vandaag een hele hoop te tonen! Benieuwd naar wat ik vond van deze producten? Neem snel een kijkje verder.


Douchegels is iets wat bij ons snel op is want m'n vriend en ik gebruiken telkens allebei dezelfde. Hierdoor kan ik er jullie dus drie tonen ;).
 
CIEN SHOWERGEL 'COPACABANA DO BRASIL' - Ik hou van de Cien showergels! Er komen vaak leuke limited edities uit, ze ruiken altijd lekker én zijn nog eens budgetproof ook. Deze Copacabana variant had een zoetere geur, wat ik wel eens fijn vind.
KNEIPP DOUCHEGEL 'CITRUS AGRUMES' - Ik kocht deze douchegel van Kneipp bij de Action. Toen ik zag dat dit de citrus variant was, moest ik hem gewoon eens proberen. Hij zou verkwikkend en verfrissend werken en dat is wel zo dankzij deze citrusgeur. Erg lekker!
THERME LOMI LOMI SHOWER SATIN - En als laatste maakte ik deze shower satin op. Deze heeft zo'n lekkere tropische geur, waarbij je meteen gaat wegdromen. Toen ik hem kocht dat ik eerst dat hij wel een beetje irritant zou zijn omdat hij in een tube komt, maar dit was helemaal niet het geval.


Wattenschijfjes en reinigingdoekjes zijn items dat ik iedere maand wel opmaak, maar toch wil ik ze jullie nog eens graag tonen ;).
 
BELLA COTTON WATTENSCHIJFJES - Je kent ze wel, de wattenschijfjes van de Action. Ik gebruik het liefste deze in groter formaat.
ONYX REINIGINGSDOEKJES voor de droge en gevoelige huid - Ook deze reinigingdoekjes kan je bij de Action terugvinden. Er is misschien niet zoveel speciaals aan reinigingdoekjes, maar deze behoren tot m'n favorieten want m'n huid vind ze super!


RAINPHARMA SHOWER SCRUB 'SWEET MORNING MINT' - Spijtig genoeg is m'n shower scrub van Rainpharma ook op. Als je op zoek bent naar een fijne scrub dat je 's morgens meteen wakker schud en nog eens goed werkt, dan is deze zeker iets voor jou!
BODYSHOP BODY BUTTER 'PINK GRAPEFRUIT' - Je kent ze wel de body butters van TBS, ik moet je dan ook waarschijnlijk niet meer vertellen dat ze super werken. Enkel deze geur van pompelmoes is niet zo mijn ding.


Ik maakte ook een paar haarproducten op.
 
BEAUTY PROTECTOR 'PROTECT & DETANGLE' - Zo jammer dat dit op is! Nadat m'n haar handdoekdroog is spray ik telkens hiervan wat op waardoor het makkelijker is om door m'n haar te borstelen. Hij heeft wel een erg zoete geur, hier moet je wel van houden.
SCHWARZKOPF CREAM & OIL SHAMPOO - Ik neem telkens shampoos die bestemd zijn voor beschadigd haar of breekbaar haar want ik heb erg fijn haar waardoor het makkelijk breekt. Deze shampoo van Schwarzkopf vond ik zo fijn werken. Alleen moest ik een beetje aan de geur wennen, niet dat hij niet lekker ruikt. Hij ruikt gewoon anders.


En wat is een opgemaakt artikel zonder een lege kaars? Haha ;).
 
HOME WAX MOODS 'CARPE DIEM' - M'n vriend brand erg graag kaarsen, en je hoort mij hier niet om klagen! Een favoriet van ons zijn de home wax moods kaarsen die je in de Action kan terugvinden - Lekkere geuren en ze branden ook lang!

Wat heb jij de voorbije maand opgemaakt? Ik ben benieuwd!
 


11 comments:

  1. Wat heb je veel opgemaakt! Ik heb zelf ook pas nog een Pink Grapefruit body butter opgemaakt, wel een grote haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha leuk ^^ ik neem altijd we mini's omdat ik graag van geur wissel, de grote krijg ik nooit op ;)

      Delete
  2. Fijne producten heb je opgemaakt! De body butters van TBS blijven toch wel de beste :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Echt he! ^^ Hoewel de Spa Secrets body crème van het Kruidvat ook erg goed is hoor ;)

      Delete
  3. Wow, dat zijn een hoop producten die je op hebt gemaakt! Die wattenschijfjes gebruik ik ook!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  4. Wat heb je veel opgemaakt! Ik ken de douchegels van Cien nog niet, maar dit klinkt wel heel goed!

    ReplyDelete
  5. Die Body Butter ruikt zo heerlijk he! Ik ben ook wel fan van die nieuwere Green Tea geur, heaven!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja die green tea geurlijn is heerlijk!

      Delete
    2. Ja die green tea geurlijn is heerlijk!

      Delete
  6. die watjes gebruik ik ook altijd heel fijn!

    ReplyDelete