06 October 2015

Mijn opgebruikte producten - September!



Na jullie mijn favorieten van de voorbije maand getoond te hebben, is het tijd voor mijn opgebruikte producten. Ik hou van dit soort artikelen omdat je echt een goed beeld hebt kunnen vormen van de producten. En vandaag laat ik jullie weten wat ik van deze leuke items vond! Kijk snel even met me mee...

 
CIEN SAMBA DO BRASIL SHOWER GEL - Shower gels is echt iets wat erg snel opgaat, bij mij toch allesinds. Wel goed, want daarmee kan ik jullie er elke maand minstens één fijne tonen. Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je waarschijnlijk al dat ik erg veel hou van de shower gels van Cien. Deze Samba Do Brasil variant is weer een toppertje voor me met z'n lekkere, zoete geur!
KRUIDVAT MICELLAIR WATER 3 IN 1 - Ik koos hierbij voor de Sensitive 0% variant wat speciaal gericht is op de overgevoelige huid. Ik vond hem erg fijn in gebruik, zeker goed voor de gevoelige huid en reinigt de huid ook erg goed.


ONYX EYE & MAKE-UP REMOVER WIPES - Iets wat je ook standaard tussen mijn opgebruikte producten kan vinden, zijn make-up doekjes. Logisch wel want er zitten er maar 25 in een pakje en je hebt 30/31 dagen in de maand. Dit keer koos ik voor de 'normale' variant wat voor elk huidstype gebruikt kan worden. Maar ik vind die voor de gevoelige en droge huid net iets fijnere voor mijn huid.
LIFECARE REINIGENDE PORIËNSTRIPS - Ik kan echt niet zonder deze! Ik koop deze in de Action en vind ze best fijn werken. Niet iedereen is fan van deze, maar ik dus wel! Ik heb wel opgemerkt dat je je neus echt goed vochtig moet maken, anders hebben ze niet zo'n goed effect.


MIXA HYDRATERENDE DAGCRÈME - Mijn favoriete dagcrème is weer helemaal op! Ik heb er ondertussen al een nieuwe want dankzij deze anti-uitdroging variant merk ik echt grote verschillen aan m'n huid. Ik heb minder last van droge plekken mijn huid voelt gewoon beter aan. Ik gebruik deze zowel 's morgens als 's avonds, waardoor hij wel snel opgaat.
MAYBELLINE GREAT LASH MASCARA - Ziet deze mascara er niet vrolijk uit? Speciaal voor 100 jaar Maybelline bracht het merk een aantal toppers terug &Boy wat was is blij met deze mascara! Hij gaf een perfecte lengte en volume aan m'n wimpers waardoor ze er mooi en lang uitzagen, maar tegelijkertijd ook natuurlijk.
CAUDALIE FLEUR DE VIGNE - Fleur de Vigne heeft een erg vrouwelijke citrusgeur en kreeg ik eens in een beauty box. Jammer dat hij zo snel op was, want ik hou van dit soort geuren!


HOME WAX MOODS - Kaarsen kan je ook vaker tussen mijn opgebruikte producten zien, zeker tijdens de herfst/winter. Deze seizoenen vragen gewoon om kaarsen en maakt alles zoveel gezelliger! De Home Wax Moods kaarsen van de Action zijn grote favorieten van m'n vriend en ik. Simpelweg omdat ze lekkere geuren hebben en nog eens redelijk lang branden!

Welke producten heb jij opgebruikt in september? Let me know!
 
Volg je me al?
 
 

2 comments:

  1. De cien shower gel klinkt echt heerlijk.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, een heel lekkere geur! Jammer dat het een limited editie was!

      Delete