03 December 2015

Blogmas #03: Favorieten van November 2015!



En we zijn alweer aan de derde dag van Blogmas gekomen! So far so good! ^^ Vandaag toon ik jullie mijn favorieten van november. Het zijn er weer niet zo erg veel, wat me doet denken dat ik ofwel meer nieuwe producten moet uit proberen ofwel noem ik niet zo snel meer iets een favoriet. Maar goed laten we even verder kijken...



Mijn eerste favoriet is er eentje dat ik in mijn Style Tone box kreeg. Het is een handcréme van Bubble T in de geur hibiscus & acai berry tea. Meer en meer begin ik handcrèmes te appreciëren en nu kan ik niet meer zonder. Deze vind ik erg fijn in gebruik omdat hij een pompsysteem heeft, snel intrekt en je handen zachter maakt en goed hydrateert.


Het heeft lang geduurd, maar ik heb eindelijk eens iets van Rituals geprobeerd! En mag ik zeggen dat ik gewoonweg hou van de geur Himalaya Salt Scrub? Sweet almond oil & Indian Rose ruikt gewoon zo heerlijk zoet en bloemig. De scrub is iets 'ruwer' dan ik gewoon ben, maar na gebruik laat hij een soort 'olie-achtig' laagje achter dat mijn huid erg graag heeft.


Ik heb een nieuwe blush-favoriet! En het is nog eens een budget-toppertje ook. De Max & More Pressed Powder Blush in 035 Pink is een prachtige kleur voor deze tijd van het jaar. Hij is wel super gepigmenteerd, je moet er dus wel wat mee op passen.


Mijn laatste favoriet is deze prachtige lipstick van Catrice. Hij was van de limited lijn FALLosophy en is in de kleur C02 Rustic Rose. Het is een prachtige my lips but better kleurtje en I love it! Hij is makkelijk aan te brengen en voelt goed aan op de lippen.
 
Wat zijn jouw favorieten? Ik ben benieuwd! ^^
 
Volg je me al?
 
 

4 comments:

  1. Die scrub van de Rituals en de handcrème zijn ook twee favoriete producten van mij!

    ReplyDelete
  2. Rituals scrub is de beste, ik gebruik deze ook altijd.

    x Karen
    http://dressinginlabesl.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Oehh ja die scrub van Rituals is zo lekker, ik denk dat dit wel de lekkerste scrub is die ik tot nu toe heb geporbeerd! <3

    ReplyDelete
  4. Lijken mij fijne producten! Die lipstick is erg mooi!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete