02 February 2016

Favorieten ❤ Januari 2016!



Hoi allemaal! Vorige maand had ik enorm veel opgebruikte producten, maar had ik er geen nieuwe favorieten bij. Maar deze maand heb ik weer een aantal producten erg graag gebruikt! Benieuwd? Neem dan snel een kijkje met me verder...

NYC Big Bold Bronzing Powder in 602 MetropoliTan - Ik wissel niet vaak van bronzers, maar toen ik deze zag liggen in het Kruidvat wilde ik hem zo graag proberen! Voor mij geeft hij een perfecte natuurlijk look. Hij bevat wel wat shimmers, maar ze zijn miniem en vallen eigenlijk niet op.
Vaseline Lip Therapy in Rosy Lips - Een paar weken geleden was ik zo erg verkouden dat mijn lippen er ook aan moesten geloven. Op zo'n momenten haal ik maar al te graag mijn Vaseline Lip Therapy naar boven! Ik breng 's avonds een dikke laag ervan aan op m'n lippen en hij verzacht ze en daardoor voel ik me meteen toch al iets beter.
Nivea Waterproof Oogmake-Up Remover - Oh wat hou ik van deze oogmake-up remover! Hij is erg zacht voor de ogen en haalt ook waterproof make-up er erg goed vanaf.
Tanya Burr Lipgloss in Bewitching - Dit is echt de lipgloss dat mijn mening over lipglosses verandert heeft. Vroeger droeg ik niet graag lipgloss, maar deze voelt gewoon zo prettig aan op de lippen en geeft een prachtige kleur af!
Adam Levine Eau de Parfum - Ik vond deze parfum in de Action en vond hem er als eerste super leuk uitzien en als tweede had nog eens zo'n lekkere geur. Hij heeft een erg frisse en kruidige geur, net waar ik van hou!
Cien Nail Polish in Just Nude - Voor deze is het gewoon simpel, het is dé perfecte nude kleur voor op m'n nagels!
Mixa Lippenbalsem - Als mijn lippen niet kapot zijn, gebruik ik het liefste deze lippenbalsem van Mixa. Hij voedt en hydrateerd de lippen ook erg goed en mijn lippen voelen er gewoon zachter door.
Cien Lipgloss in 14 Nude Mauve - Jaha je ziet het goed een tweede lipgloss heeft het tot mijn favorieten van de maand gemaakt! De lipglossen van Cien voelen gewoon erg prettig aan op de lippen en helemaal niet plakkerig. Bovendien is dit gewoon zo'n prachtige kleur ook!
 
Wat waren jouw favorieten tijdens januari?
 
Volg je me al?
 
 
    

2 comments:

  1. Oh die Vaseline lip treatment heb ik ook! Mijn favoriet van deze maand blijft mijn Naked palette, echt zo multifunctioneel ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa the Naked palette is echt een all-time favorite van me! Inderdaad multifunctioneel ^^

      Delete