18 February 2016

Recap | Januari 2016



Hoi allemaal! Normaal gesproken zou er gisteren een artikel online gekomen zijn, maar had gisteren een wat slechte avond. Ik had een afspraak bij de tandarts om een tand terug op te vullen, maar volgens mij werkte de verdoving niet zo goed. De tandarts vroeg wel of ik iets voelde, maar omdat het in het begin wel meeviel en ik er gewoon vanaf wou zijn zei ik nee. Natuurlijk deed het meer pijn toen ze de 'grotere' boor bovenhaalde. Wauw echt zo'n pijn deed het dat ik dacht dat ik nog zou flauwvallen! Maar goed, dat is de reden waarom er gisteren niets online kwam! #RealStrugglesFromBloggers #WhoDon'tWriteArticlesAhead haha! Vandaag toon ik jullie een beetje een recap van de maand januari! Laten we er snel invliegen ;)...


Eén van mijn adventskalenders was er eentje van Tanya Burr, een, volgens mij wel gekende Youtuber/Blogger, dat haar eigen make-up merk heeft. Het leek me ook leuk om via deze kalender haar producten te leren kennen. &Ik moet zeggen dat ik echt hou van de lipglosses!


Hoe lekker zijn deze taartjes er niet uit? Mijn mama was ze gaan halen voor Nieuwjaarsdag!


Toen ik begon met artikels te schrijven over mijn opgemaakte producten, waren het er nooit erg veel. Maar de laatste maanden zijn het er vaak een heleboel!


In de Di vond ik een aantal erg fijne productjes. De oogmake-upremover van Nivea is één van mijn holy grail producten geworden! En ook kocht ik mijn eerste Real Techniques make-up kwasten.


Tijdens januari mocht ik van Lidl hun nieuwe lentekleuren van het beautymerk Cien ontvangen. Het voelde net als een laat kerstcadeautje! Check al die prachtige producten en kleurtjes! #InLove


Het is al langer geen geheim meer dat ik hou van de lipsticks van Cien. Kortgezegd: het zijn prachtige kleuren en voor een kleine prijs zijn ze van erg goede kwaliteit!

 
Normaal gezien ben ik niet zo into lipglosses, maar deze van Cien hebben mijn mening erg veranderd! Ze voelen prettig aan op de lippen en helemaal niet plakkerig.


Een beetje een mindere noot aan januari: mijn vriend vertrok voor 2 weken naar Ghana. 6 jaar lang zijn we al elke dag samen en nooit zo lang van elkaar weggeweest. En al zeker niet dat we elk op een ander deel van de wereld verblijven! Het was een beetje moeilijk, maar gelukkig is hij nu alweer thuis.


De Style Tone box van januari bevatte weer een aantal erg fijne producten. Persoonlijk vind ik Style Tone één van de beste beautyboxen. Ik ontvang het liefste make-up producten en daarom is deze box dan ook perfect voor me.

Zo, dat was het alweer voor mijn recap van januari. Wat hebben jullie voor leuks gedaan in januari? Let me know ^^!
 
Volg je me al?
 
 

9 comments:

  1. Hmmm die gebakjes zien er overheerlijk uit!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Gelukkig is je vriend weer terug! Lekkere gebakjes! En gave lipsticks :D zo naar van de tandarts, maar ook allemaal leuke dingen dus :)

    ReplyDelete
  3. Leuk om te zien! Herkenbaar wat je zegt over die opgemaakte producten. Ik maak ook meer producten op dan vroeger. Wat erg dat je vriend 2 weken naar Ghana was, ik kan me voorstellen dat je hem heel erg gemist hebt. Ik zou mijn vriend ook niet zo lang kunnen missen hoor. En wat een vreselijk verhaal van de tandarts. Ik hoop dat je inmiddels geen pijn meer hebt! X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, maar weetje ookal was het moeilijk om hem te missen, soms is dat wel goed en besef je hoeveel iemand voor je betekend ;). De tandarts was even een nachtmerrie, maar nu heb ik er niet zo'n last meer van ;) x

      Delete
  4. Oei wat balen van bij de tandarts, hopelijk is de pijn inmiddels wat minder! De producten van Tanya Burr zien er erg mooi uit en heel tof ook dat je al die Cien producten mocht reviewen. Fijn ook dat je vriend weer terug is uit Ghana, dat moet wel echt superfijn zijn voor je!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankje! Mijn tand is nog een klein beetje gevoelig soms, maar niets vergeleken met de pijn toen bij de tandarts haha ;). De producten van Tanya Burr zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook erg fijn om te gebruiken en goede pigmentatie! ^^ x

      Delete
  5. wat leuk om te zien en wat een leuke foto's! ik hoop dat het inmiddels beter met je gaat liefs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankje meid! Ondertussen gaat het al veel beter hoor ;) x

      Delete