02 March 2016

Mijn favorieten | Februari 2016!


Hoi allemaal! Hopelijk gaat het goed met jullie. Ik zit jammer genoeg weer thuis met een nierontsteking, ondertussen is het eigenlijk nog niet veel beter, maar morgen ga ik terug naar werk! Vrijdag moet ik enkel nog even bij de dokter gaan voor mijn testresultaten en om te kijken of het dan al beter is. Maar goed, maart is ondertussen ook weer van start gegaan en dit doe ik door jullie mijn favorieten van februari te tonen! Benieuwd? Kijk dan snel even met me verder...


Therme Finn Sauna Hot/Cold Scrub De hot/cold scrub van Therme is echt al een oude favoriet van me! Toen ik laatst in het Kruidvat was, en een nieuwe body scrub nodig had, leek het me fijn om deze nog eens te gebruiken. Ik vond het al meteen leuk dat de verpakking veranderd was! Hierover komt later een nieuwe review!


Cien Push Up! Waterproof Mascara Dat ik de mascara's van Cien echt goed vind, is al langer geen geheim meer. Net zoals deze dus! Hij heeft een redelijk normaal borsteltje en geeft je lashes een mooie, volumineuze look!
Style Tone Glass Nail File Het was de eerste maal dat ik een glazen nagelvijl gebruikte, maar goh het is toch heel wat anders! Hij doet z'n werk even goed als een 'gewone' vijl, maar voelt daarbij wel zachter aan voor de nagels.
Real Techniques Domed Shadow Brush Sinds ik deze oogschaduw brush van Real Techniques heb, gebruik ik echt niets anders meer. Ze zijn niet enkel mooi voor het oog, maar voelen lekker zacht aan en brengen oogschaduw makkelijk en mooi aan.
Lord & Berry 20100 Matte Crayon Lipstick Dit Lipstick potlood zag je laatst al in een review verschijnen hier. Maar omdat ik hem nu echt dagelijks gebruik, mocht hij ook niet ontbreken tussen mijn favorieten.

Wat waren jouw favorieten de voorbije maand?

Volg je me al?


11 comments:

  1. Mooie favorieten heb je! Die scrub van Therme lijkt me heerlijk. Ze hebben zo'n fijne producten. Ik ben benieuwd naar je review X

    ReplyDelete
  2. Die scrub lijkt me zo fijn en lord berry is ook heel erg mooi!

    ReplyDelete
  3. ah mooie favoriete heb je ons laten zien, thanks for sharing! liefs!

    ReplyDelete
  4. Die lipstick heb ik ook, helaas is het niet helemaal mijn kleur..

    ReplyDelete
  5. Leuke favorieten! De lipcrayon van Lord & Berry is ook een van mijn favorieten. Balen van je nierontsteking! Hopelijk krijg je morgen goed nieuws van de dokter. -x-

    ReplyDelete
  6. Ik vind de Cien mascara's ook goed! En super goedkoop!

    ReplyDelete
  7. Ik ben benieuwd naar de scrub.

    ReplyDelete
  8. Wat naar van je nierontsteking, heel veel beterschap nog en hopelijk zijn de resultaten goed! De scrub lijkt mij erg lekker.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankje! Het gaat ondertussen al wat beter ;). x

      Delete
  9. Fijne favorieten! De borstel van RT zijn echt mijn favoriet :)

    ReplyDelete