28 May 2016

Favorieten | April-Mei 2016!


Hey loves! Vorige maand schreef ik geen favorieten artikel omdat het er niet zoveel waren, daarom besloot ik om april en mei te combineren zodat ik jullie toch wat meer kon tonen. & Today is the day! Benieuwd naar mijn favorieten van de voorbije twee maanden? Je leest het hier verder..


❤❤ Skincare

Ik heb twee nieuwe favoriete bodycreams! De eerste favoriet is de Body Radiance Lotion van Naobay. Het is een toning body milk en bevat ingrediënten zoals olijfolie, avocado-olie, sheaboter en aloë vera. Hij heeft een lekkere, frisse geur en trekt snel in de huid. Super om 's morgens na het douchen te gebruiken! Wanneer mijn huid wat droger en trekkerig aanvoelt gebruik ik liever de Comfort Body Milk - Cold Cream van Mixa. Deze is speciaal voor de zeer droge en trekkerige huid en hiermee voelt mijn huid meteen beter en minder trekkerig aan. Deze Cold Cream trekt ook snel in de huid, heeft een subtielere geur en geeft een prettig koelend effect. M'n laatste favoriete skincare product van de voorbije maanden is deze Bubble Bath & Shower Crème van I Love... Deze gebruik ik vooral in bad om een heerlijk kokosgeurtje en bubbels te krijgen. Yummers!


❤❤ Face-Care

De voorbije maanden gebruik ik een aantal nieuwe gezichtsproducten en dit zijn mijn favorite three! Alseerste, de Hydra-Activ Cream van Figs & Rouge. Sinds kort bracht Figs & Rouge een gamma gezichtsskincare producten uit, en diegene die ik er al van probeerde vind ik echt top. Aldus ook deze Hydra-Activ Cream. Kijk al hoe adorable het potje is waarin de gezichtscrème komt! De crème zelf trekt goed in de huid, heeft een wat koelend effect en hydrateerd supergoed.
Lipscrubs is iets wat ik vaker oversla in mijn skincare routine, tot ik deze lipscrub van lekker in een potje in mijn Style Tone box kreeg. Hij is wat ruwer dan andere lipscrubs dat ik al eerder probeerde, maar tegelijkertijd voelt hij toch goed aan op de lippen. Bovendien is de combinatie van aardbei en citroen gewoon hemels!
Tot slot gebruik ik sinds kort een nieuwe oogcrème, namelijk de Wonder Eye Cream van Balance Me. Ik heb nogal last van donkere kringen, maar telkens ik deze oogcrème gebruik, zie ik een zichtbaar verschil.


❤❤ Beauty-Producten

Ik gebruik het liefste een BB cream / CC cream, maar eens ik er eentje heb waar ik 100% tevreden over ben, wissel ik niet al te vaak. Toen ik deze BB Cream van Cien zag liggen in de Lidl, kriebelde het toch een beetje om deze eens uit te proberen. Vooral omdat ik zo tevreden ben met andere make-up producten van het merk. Ik vind deze BB Cream echt super! Je hebt niet veel product nodig, hij blend erg makkelijk en wanneer hij is aangebracht, voel je vrijwel meteen niet meer dat je iets op je gezicht hebt aangebracht. Een volgende favoriet van Cien is één van hun lipsticks, namelijk de kleur  15 Nude Brown. Een prachtige, natuurlijke, rood-bruine tint! De lipsticks van Cien brengen makkelijk aan, blijven goed zitten en voelen prettig aan op de lippen. Een beetje in dezelfde kleur van de lipstick, is deze nagellak van NYC Cosmetics in de kleur  102 Brooklyn Date. Ik ben helemaal into dit soort kleurtjes voor op m'n nagels! Hij geeft een prachtige kleur in één laag, maar twee lagen is toch aan te raden. Verder blijft hij zo'n vier dagen mooi zitten vooraleer hij begint te 'chippen'.
M'n laatste favoriet is deze Grape Seed Age Protecting Cheeck Blusher van 29 Cosmetics in de kleur  Berries. Echt zo'n gorgeous, natuurlijke blusher dat bij iedere huidskleur past! De blush heeft zowat een oranje kleur, maar in bepaalde lichtsinvallen zie je een roze glow erin. Echt mooi!

Wat waren jouw favorieten de voorbije maand? Ik ben benieuwd!

Volg je me al?


3 comments:

  1. Mooie favorieten heb je. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over die Cien BB cream!

    ReplyDelete
  2. Leuk dat je de 2 maanden samen hebt gedaan! Mooie producten zijn het allemaal

    ReplyDelete
  3. Wat een heerlijke producten! Die Coconut & Cream lijkt mij echt heerlijk!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete