18 May 2016

Unboxing | Style Tone Mei 2016!



Hoi allemaal! Binnen 5 dagen word ik alweer een jaartje ouder en ik kan bijna niet geloven dat het voorbije jaar zo snel voorbijgevlogen is. Maar goed, vandaag toon ik jullie wat ik deze maand in mijn Style Tone box mocht ontvangen. En eerlijk, ondertussen behoren deze artikels tot m'n favorieten om te schrijven! Deze maand staat de box helemaal in teken van zonnige lente-dagen, relaxen in het park, genieten van een glaasje wijn, etc. Benieuwd? Je leest het hier even verder...


LEKKERINEENPOTJE - LIP SCRUB STRAWBERRY&LEMON (€ 4,95)
Het eerste product is al meteen een handgemaakt vegan product. Top! De scrub bevat kokosnootolie en shea boter om je lippen tegelijk te verzorgen en zacht te maken. Hij is makkelijk te gebruiken en ruikt echt heerlijk! Hij voelt wel wat ruwer aan, maar dat vind ik helemaal niet erg.


29 COSMETICS - CRUSH GRAPE SEED AGE PROTECTING BLUSH (€ 34,95)
Vorige maand zat er een fijne cream powder foundation in de box en ook deze maand zit er weer een product in van 29 Cosmetics! Deze keer kreeg ik een prachtige blush in de kleur Berries. Het is zo'n typische peachy kleur dat bij iedereen wel past. Wel is hij ietwat aan de poederige kant.


EMITE - EYELID BASE (€ 29,00)
Ik vind het echt super om een oogschaduwbasis te ontvangen! Ze doen je oogschaduw er beter uitzien en hij blijft langer mooi zitten. Wel vind ik dit kleine potje een klein beetje onhandig om het product er uit te krijgen. Maar de oogschaduwbasis zelf voelt erg creamy en brengt makkelijk aan.


MANNA KADAR - LIP LOCKED PRIMING GLOSS STAIN (€ 21,95)
Ik hou ervan om lipproducten te ontvangen! Zeker in prachtige kleurtje zoals deze * It makes me happy :)! Deze gloss stain brengt erg makkelijk aan en hij ziet er erg natuurlijk uit. Na een tijdje voel je hem helemaal niet meer zitten, maar toch heb je nog altijd een natuurlijke shine op je lippen.


MARSK - EYESHADOW BRUSH (€ 12,00)
Tot slot kreeg ik nog deze oogschaduw brush. Ik had al eerder een oogschaduw van Marsk ontvangen via Style Tone, maar had geen idee dat ze ook make-up kwasten hadden! Erg leuk dus om er eentje te mogen krijgen ^^. Hij heeft synthetische haartjes, en deze voelen erg zacht en stevig aan. Je kan nooit genoeg make-up kwasten hebben!


Hier heb je als laatste nog even alle swatches op een rij! Ik moet wel zeggen dat de gloss stain op foto donkerder uitkomt dan hij in het echt is.

De Style Tone box is verkrijgbaar via http://Styletone.com voor slechts € 15,00.

Wat vind jij van deze Style Tone box?



Volg je me al?





3 comments:

  1. Hij is wel echt mooi gevuld! Die lipscrub zou ik wel willen proberen en die blush ziet er mooi uit :D

    ReplyDelete
  2. Wat een mooie producten! Die gloss ziet er mooi uit. Gave kleur!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  3. Wat zitten er mooie producten in, die lipscrub lijkt me erg fijn!

    ReplyDelete