17 June 2016

Wishlisted | Beauty & Skincare!

Hey loves! Soms vind ik het erg leuk om op het internet wat rond te surfen naar nieuwe beauty-releases. Vandaag toon ik jullie de producten & make-upjes dat ik het leukste vond en die meteen op mijn wishlist zijn terechtgekomen! Benieuwd? Je leest het hier..

Barry M Coconut Infusion Nail Paint

Barry M brengt wel vaker leuke nagellakjes uit. Deze Coconut Infusion Nail Paints hebben een nieuwe formule en zijn gemaakt op basis van kokoswater en kokosolie. Ze zouden je nagels hydrateren, verzorgen en tegelijk een mooi kleurtje geven! De collectie bestaat uit 9 zomerse kleurtjes en mijn favorieten zijn: Starfish, Flamingo en Aloha.

€ 6,95


Maybelline Vivid Matte Liquid Lipsticks

Maybelline behoord tot mijn favoriete make-up merken. Telkens ze nieuwe producten uitbrengen, ben ik er enorm benieuwd naar en tot nu toe hebben ze me nog niet teleurgesteld! & Kijk hoe prachtig deze kleuren eruit zien! Je hebt keuze uit 10 verschillende kleuren. Deze vier zijn mijn favorieten: 10 Nude Flush, 40 Berry Boost, 30 Orange Shot en 50 Possessed Plum. Ze zouden erg makkelijk aanbrengen, goed gepigmenteerd zijn en matte! Ik ben alvast enorm benieuwd!

€ 6,99


Real Techniques Brush Cleansing Palette

Dit is misschien niet zo'n nieuw product, maar lijk me een superhandige tool om mijn make-up kwasten mee te wassen! Zo zou je met dit tool je kwasten 55% beter kunnen schoonmaken dan met je handen!

€ 18,99

Real Techniques Brow Set

Deze set bevat alle nodig tools dat je nodig kan hebben om je wenkbrauwen in shape te brengen! Mijn wenkbrauwen is een stap dat ik vaker oversla in mijn make-up routine, maar ik ben vastberaden hier verandering in te brengen! & Misschien kan dit setje me er wel bij helpen ;).

€ 26,99


Rimmel The Only One Lipstick

Dit is geen nieuwe release, maar wel een kleurtje (700 Naughty Nude) dat ik graag een plaatsje wil geven in mijn make-up collectie!

€ 11,99

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick

Rimmel lipsticks vind ik ook altijd erg fijn! Deze Renew Sheer & Shine lipsticks bevatten vitamine A, C en E en zouden je lippen hydrateren en een prachtige kleur en glans geven. Er zijn vier kleurtjes, mijn favoriet is 600 Spin All Spring

€ 10,99

Sleek 'Whimsical Wonderland' Limited Collectie

Een ander favoriet beautymerk van me is Sleek, en dan vooral de prachtige oogschaduw palettes dat ze vaak uitbrengen! Deze limited collectie bevat uit een oogschaduwpalette, drie lipsticks en drie sweet cheecks. Mijn favoriete lipstick van de collectie is deze prachtige oranje kleur Fancy Pants. En dan heb je ofcourse het oogschaduw palette All in The Fun of The Fair wat een leuke, zachte kleurtjes heeft!

€ 7,99 - € 10,99


The Body Shop Pinita Colada Collectie

Deze nieuwe geurlijn van The Body Shop is gebasseerd op de bekende cocktail 'pina colada' en lijkt me gewoon hemels! Ik ben vooral benieuwd naar de shower gel en body butter van deze collectie!

€ 7,00 - € 16,00

Wat staat er op jouw wishlist? Ik ben benieuwd! ^^


Volg je me al?


5 comments:

  1. Die Liquid lipsticks van Maybeline spreken me wel aan, en ze zijn ook niet mega duur haha. Ik ben benieuwd!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja hé, ik vind dat Maybelline van prijs altijd wel meevalt! Toch zeker voor de kwaliteit dat je vaak krijgt. ^^ x

      Delete
  2. Wat een leuke producten! Die lipsticks van Maybeline lijken mij echt fijn! Ik ben altijd wel te spreken over de lipsticks :-)

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  3. Wat een prachtige producten wil je scoren zeg, ziet er goed uit liefs

    ReplyDelete
  4. Mooie wishlist! Ik wil de Pinita Colada collectie van TBS ook heel graag proberen. Helaas heb ik geen filiaal meer in mijn buurt en online bestellen gaat ook niet :-(

    ReplyDelete