05 July 2016

Favorieten | Juni 2016!


Hey loves! Vandaag heb ik alweer een nieuw artikel voor jullie, namelijk mijn favorieten van juni! Benieuwd naar wat ik vorige maand graag gebruikte? Kijk dan snel even met me verder..


Nivea 3in1 Verzachtende Reinigingsdoekjes

Normaal gebruik ik altijd de reinigingsdoekjes van Onyx dat ik in de Action koop. Maar ik was helemaal door mijn stash heen en had niet zoveel zin om enkel daarvoor naar de Action te gaan. Daarom kocht ik eens deze van Nivea. Nivea is een merk waar ik tot nu toe enorm tevreden over ben and so is my skin! Deze zijn speciaal voor droge of gevoelige huid en voelen erg zacht aan. Ook hebben ze een lekkere, maar toch subtiele geur en nemen ze laatste make-up restjes erg goed weg.


Emite Eyelid Base

Om de kleur van mijn oogschaduw mooier te laten uitkomen, neem ik vaak deze oogschaduwbasis erbij. Ik vind het wel ietsjes onhandig dat hij in een potje komt. Daarom gebruik ik een make-up kwast om hem aan te brengen en hij ziet er erg mooi en egaal uit. Door een oogschaduwbasis te gebruiken ziet de kleur van je oogschaduw er niet alleen mooier uit, maar blijft hij ook veel langer op zijn plaats zitten! 


So Susan Statement Skin Highlighting Crayon

I'm a powder kind-of-girl en ik had nooit gedacht dat ik dit soort highlighter iets zou vinden. Toch probeerde ik deze van So Susan in de kleur Candlelight eens en I love it! Hij blend erg makkelijk en geeft je een prachtige golden glow!


Ofra Eyeliner

Ik hou van dit oogpotlood in de kleur Medical White! Hij voelt creamy aan waardoor het een gemak is om hem aan te brengen. Ook de pigmentatie vind ik erg goed! Uiteindelijk krijg je een natuurlijk resultaat waarbij je ogen er wat 'groter' uitzien.


Sleek Blush By 3 Palette

Dit blush palette Santa Marina 087 van Sleek komt uit één van hun limited edites: De Nautical Collection. Ik ben op dit moment vooral fan van de donkerste kleur Calypso Island. Sleek is vaak erg goed gepigmenteerd, hierbij geld zeker en vast de regel less is more!


Sleek I-Divine Mineral Based Eyeshadow Palette

Ook dit oogschaduw palette is er eentje van de limited The Nautical Collection en hij heet Calm Before The Storm. De kleuren van dit palette doen me echt aan de zee denken. De kleur waar ik op dit moment helemaal obsessed over ben is de kleur Ahoy!, die helemaal links onderaan in het palette zit. Hij heeft een taupe, zilverzachtige tint met een prachtige shimmer!

Wat waren jouw favorieten de voorbije maand?

Volg je me al?



3 comments:

  1. Mooie favorieten! Ik vind die Sleek blush palette heel mooi X

    ReplyDelete
  2. Ik vind de blush en de oogschuw ook erg mooi! Ik snap dat dit je favorieten zijn :)

    ReplyDelete
  3. Mooie producten. Sleek vind ik ook een fijn merk maar toch heb ik er vrij weinig van. Over de oogschaduw paletten hoor ik heel veel goede dingen. Met al deze producten kun je een mooie look maken en het er met de Nivea doekjes weer vanaf halen. ;)

    ReplyDelete