15 July 2016

Garnier | Anti-Mee-Eters Exfoliërende Gel Scrub Met Charcoal!



Hey loves! De laatste tijd heb ik best een onzuivere huid en begin ik last te krijgen van mee-eters, vooral dan aan m'n T-zone. Ik ben dus voortaan op zoek naar producten die me hierbij kunnen helpen! Toen ik laatst in het Kruidvat was zag ik deze Anti-mee-eters Exfoliërende Gel Scrub met Charcoal van Garnier. Benieuwd naar wat ik ervan vind? Kijk dan snel met me verder..


Intensive 3 in 1


Het leuke aan dit product is dat je hem kan gebruiken als reiniger, scrub en masker. Ik heb hem vooral als dit laatste gebruikt omdat hij vooral gericht is op de vette tot probleemhuid en ik heb meer een droge probleemhuid, haha. Maar dit gezegd zijnde was ik toch wat aangenaam verrast dat hij mijn huid helemaal niet uitdroogt wat al erg mooi is meegenomen.

Wat zegt Garnier over dit 3-in-1 product?
De nieuwe 3 in 1 Intensive Pure Active wordt zowel als reiniging, scrub en masker gebruikt om mee-eters zichtbaar te verminderen en te helpen voorkomen. De innovatieve formule is perfect geschikt voor de vette tot probleemhuid.




Ingrediënten

De formule van dit product bevat charcoal dat verrijkt werd met twee natuurlijke bestanddelen dat de huid zullen exfoliëren: geconcentreerd bosbesextract en salicylzuur. Het bosbesextract reinigt en beschermd de huid vooral en de charcoal bestrijdt de mee-eters, verwijdert overtollig talg en maakt je huid ook mat.

Ingrediëntenlijst:
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Perlite, Salicylic Acid, Sodium Chloride, Acrylates Copolymer, Coco-Betaine, Cocamide Mea, Glycerin, Charcoal Powder, CI 77499/Ironoxides, Citric Acid, Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Polyglycerin-10, Polyglyceryl-10, Myristate, Polyglyceryl-10 Stearate, PPG-5-Ceteth-20, Propylene Glycol, Sodium Dehydroacetate, Sodium Hydroxide, Sorbitol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Parfum/Fragrance


How To Use

Als je hem als reiniger wilt gebruiken wordt er aangeraden om hem dagelijks aan te brengen op een vochtige huid en hierna goed afspoelen. Wil je hem eerder als scrub gebruiken, zou je hem ook dagelijks in kunnen masseren om je huid zo voldoende te exfoliëren. Als je hem tot slot als masker wilt gebruiken breng je hem eerder 2 tot 3 keer per week aan op een droog gezicht en laat dit 5 minuten intrekken alvorens de gel scrub terug af te spoelen.


My experience

Waar ik in eerste instantie wat bang voor was, was dat hij mijn huid zou uitdrogen, maar dit doet hij niet en daar ben ik enorm blij om! De scrubdeeltjes zijn wat aan de grovere kant, maar dat vind ik persoonlijk net fijn, zo voel je dat het echt een scrub is, haha. Zoals ik al eerder vermelde heb ik hem vooral als masker gebruikt. As far as results go, kan ik niet meteen zeggen dat ik een zichtbaar verschil merk. Nu, ik gebruik hem pas een weekje, dus ik moet hem misschien wat langer gebruiken. & Misschien ga ik hem meer dagelijks gaan gebruiken als reiniger/scrub. Let's try! Maar voor mij, So far so good zou ik zo zeggen. Als ik echt zichtbare verschillen begin te merken, zal je hem hoogstwaarschijnlijk nog voorbij zien komen in mijn Juli of Augustus favorieten! Stay tuned dus ;).

De Garnier Intensive 3 in 1 Gel Scrub is onder andere verkrijgbaar bij het Kruidvat voor € 6,99.

Heb jij ook last van mee-eters? Wat is jouw favoriete product hiervoor? Let me know!

Volg je me al?


7 comments:

  1. Ik heb zelf de laatste tijd erg last van meeeteters. Ik vind dit toch wel het proberen waard! Misschien als je hem langer gebruikt merk je wel verschil. Dat zou zo ideaal zijn! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja inderdaad, dat ga ik nu even testen ;). x

      Delete
  2. Ik heb een Freeman masker die hetzelfde idee heeft als deze scrub gel. Hij werkt goed alleen verschil merk je pas na een tijdje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ja, Freeman heeft zulke fijne producten! Volgende keer ga ik eens op zoek naar deze die jij zegt ;). x

      Delete
  3. Heb niet echt last van mee eters maar Garnier doet het bij mij wel altijd goed!

    ReplyDelete
  4. Lijkt me fijn voor elke dag, gewoon een milde scrub! Moet wel even aan de kleur wennen;)

    ReplyDelete
  5. Lijkt mij een erg fijn product! Deze wil ik ook eens proberen.

    ReplyDelete