07 July 2016

Lush | Frozen Bath Bomb!


Hey loves! Vandaag nam ik nog eens de tijd voor een me-spa-time-momentje en hiervoor nam ik de Lush Frozen Bath Bomb! Benieuwd naar wat ik van deze vond? Je leest het hier even verder..


The Facts

Frozen heeft de classic ronde vorm dat een bath bomb vaak heeft. Als je aan Frozen denkt, let's be honest, denk je meteen aan de Disneyfilm, haha! Naast dat denk ik ook aan ijs en de kleuren wit & blauw. Zoals je kan zien voldoet hij dus aan mijn verwachtingen! Aan de buitenkant heeft hij een licht blauwe kleur met witte vlekjes en door het midden loopt een soort van band in een blauwe kleur. Aan de buitenkant kan je ook al wat kleine, zilveren glitters zien, dus dat beloofd een leuk glitterbad weer! De geur van deze bath bomb is ook weer hemels, maar ik verwacht ook niets anders van Lush. Dankzij de geuren van neroli, roos en grapefruit geeft hij je een heerlijk ontspannen, maar ook weer energie-moment.

Wat Lush zegt over Frozen:
Frozen zorgt voor een magische badervaring, door de prachtige kleuren en heerlijke geur. Het parfum van Tunesische neroli, roos uit Turkije en grapefruit uit Cyprus heeft hij een opwekkende werking. Frozen heeft dezelfde geur als ons verzorgend haarparfum Happy Happy Joy Joy.




The Ingredients

Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Parfum (Perfume), Grapefruit essentiële olie (Citrus paradisi), Neroli essentiële olie (Citrus aurantium amara), Roos essentiële olie (Rosa damascena), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Sodium Lauret Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Lilial (Lilial), Geraniol, Hydroxycitronellal (Hydroxycintronellal), *Limonene (*Limonene), Sneeuwvlokjes glanspoedern, Zilver glitterpoeder, Kleurstof 42090 (Colour 42090), Kleurstof 42053

* Komt van nature voor in etherische oliën


The Opinion

Wanneer je de Frozen bath bomb in het water gooit, zie je al meteen dat hij je water een prachtige blauwe kleur gaat geven! & Blauw is my favorite color! Ook creëert hij een beetje schuim, maar dat verdwijnt wel redelijk snel. Verder kan je in het water prachtige, kleine glittertjes zien &you know I love my glitters! Dankzij de grapefruit in de bath bomb zou hij een opwekkende werking hebben, en dat doet hij ook, maar tegelijk gaf deze mij echt een relaxed gevoel ook!

De Frozen Bath Bomb is verkrijgbaar online en in de Lush shops voor € 5,95.

Wat is jouw favoriet Lush product?

Volg je me al?

5 comments:

  1. Mijn dochters zijn gek op de bath bombs! Ik vind van Lush de Lemony Flutter lekker...maar ben meer een body shop girl..hihi. Mijn dochters zijn wel helemaal weg van Lush!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wat leuk dat jouw dochters ook van Lush houden ;). Maar The Body Shop heeft ook altijd leuke producten inderdaad! ;) x

      Delete
  2. Die bath bomb is geweldig!
    Leuke post!

    ReplyDelete
  3. Oh, ziet er goed uit. Ga ik zeker eens naar kijken als ik een Lush passeer.

    ReplyDelete