04 July 2016

Opgebruikt | Juni 2016!


Hey loves! Ik heb het waarschijnlijk al in een vorig artikel gezegd, maar ik heb vakantie nu tot volgende week dinsdag! Omdat ik nu wat extra time heb, ga ik elke dag een artikel online plaatsen en ook proberen wat vooruit te werken #FingersCrossed dat het me lukt, haha! Voor vandaag heb ik een 'opgebruikte producten' artikel. Jullie weten het misschien al, maar ik vind het altijd leuk om producten helemaal op te maken, en dat toon ik dan ook maar al te graag! Benieuwd naar wat ik in juni allemaal opmaakte? Kijk dan snel even met me verder..


Rituals Yogi Flow Foaming Shower Gel Sensation

Ik heb maar één woord voor deze foaming shower gel: Amazing! Dankzij indian rose & sweet almond oil heeft hij zo'n lekkere, spa-geur. Ik gebruik foaming gels het vaakst om mijn benen te scheren, en deze maakt je huid zacht en smooth.

Jeanne En Provence Peach Apricot Shower Gel

Deze shower gel vond ik best ok, maar ook weer niet iets speciaals. Ook deze heeft een erg lekkere geur, erg zoet en ja, gewoon die herkenbare geur van perzikken!


Nivea Verzachtend & Verzorgend Micellair Water

M'n micellair water van Nivea is opnieuw helemaal op en ik hou nog steeds enorm van dit product! Deze is voor de droge of gevoelige huid en mijn huid reageert er super op. & Hij neemt de laatste make-up restjes ook perfect weg.

Balance Me Wonder Eye Cream

Ook al vind ik het altijd exciting om een product helemaal op te maken, bij deze oogcrème vind ik het toch een beetje jammer. Dankzij deze crème begon ik zichtbaar verschil te zien onder mijn ogen en hij heeft ook een fijn, koelend effect.

Rainpharma Faithful Face Guard

Wat ik als eerste zo fijn vind aan de producten van Rainpharma is de geur ervan. Alles wat ik van dit merk tot nu toe al probeerde ruikt gewoon hemels! Deze 'Face Guard' gebruikte ik zowat als extraatje voor mijn huid 's avonds. Maar je zou hem best alleen kunnen gebruiken want hij heeft een 4-in-1 formule en werk als serum, oogverzorging, dag- en nachtcrème.


Signal White Now Tandpasta

Net zoals mascara's vind ik het leuk om telkens van tandpasta te wisselen. Gewoon, eens wat anders proberen! Vaak grijp ik wel naar tandpasta's die je tanden 'witter zouden maken'. Maar, net zoals bij deze, merk ik daar vaak niet zoveel van. Wel heeft hij een erg lekkere muntsmaak, haha! En reinigt hij je tanden goed.

Marvis Whitening Mint Toothpaste

Ik had deze nog eens liggen van een beauty box en vond het toch eens tijd om hem te proberen. Maar ik vond hem toch wat tegenvallen. Hij 'schuimt' niet zo erg als een tandpasta normaal doet, if you know what I mean en ik ben niet zo'n fan van deze muntsmaak.


Batiste 'Floral & Fruity Blush' Dry Shampoo

Ik denk dat van alle Batiste droogshampoos dat ik al eerder probeerde, deze variant toch mijn favoriet is. Hij heeft zo'n lekkere bloemengeur! Zeker voor deze tijd van het jaar vind ik dit fijn.

The Body Shop 'Grapfruit' Body Puree

Body purees is iets wat ik niet eerder probeerde van The Body Shop. Maar ik denk dat ik toch bij mijn body butters blijf! Ok, deze purees voelen veel lichter en frisser aan, wat misschien prettiger aanvoelt tijdens de zomer. Maar persoonlijk vind ik de body butters mijn huid beter hydrateren.

Maybelline The Falsies Push Up Drama Mascara

Ik vind Maybelline altijd supergoede mascara's hebben! Maar ik denk dat deze toch tot mijn top 3 behoord. De verpakking ziet er prachtig uit, en hij geeft je wimpers meer lengte en volume. Everything I look for in a mascara!


Onyx Eye Cleansing & Make-Up Remover Wipes

Deze maak ik elke maand op en ben er nog altijd tevreden mee. Ik gebruik ze voor alles, laatste restjes make-up verwijderen, swatches verwijderen of zelfs om een kast snel mee af te kuisen.

Bella Cotton 50 Large Round Make-Up Pads

Wederom iets wat ik elke maand op maak zijn deze grote wattenschijfjes. Ik vind ze vooral enorm fijn in gebruik omdat ze groter zijn!

Welke producten heb jij opgemaakt in juni?

Volg je me al?



7 comments:

  1. Ik ben altijd zo benieuwd naar de Marvis tandpasta. Deze komt vaak in zulke aparte smaken. Kaneel bijvoorbeeld. Dat is één van mijn favoriete kruiden en smaken in het leven. Hoe zou een tandpasta daarvan smaken? -x-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dat wist ik niet! Lijkt me wel interessant om een tandpasta met kaneel-smaak te proberen ;). Deze was gewoon in munt, maar vond hem niet zo super :)! x

      Delete
  2. Wat een mooie producten! Die douchegel van de Rituals heb ik nog niet geprobeerd, maar lijkt mij heerlijk!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  3. Fijne producten! Die doekjes van Onyx heb ik ook, ik gebruik ze ook voor van alles haha :-). Zo handig!

    ReplyDelete
  4. Wat een lekker spul allemaal! Vooral Rituals en Batiste vind ik heel fijn.

    ReplyDelete
  5. Leuk om te zien! Die douche foam van Rituals is echt heerlijk <3 X

    ReplyDelete
  6. Ik ben helemaal gek op de Ayurveda-lijn van Rituals...! Die geur, jongens toch! ♥

    ReplyDelete