11 July 2016

Rimmel | Kate Moss Sculpting & Highlighting Kit!


Hey loves! Vandaag is het mijn laatste verlofdagje en morgen begin ik dus terug te werken. To be honest, ik kan niet wachten om er terug in te vliegen! Dit Kate Moss Sculpting Palette staat al op mijn wishlist sinds hij in de winkels lag. Vorig weekend nam ik hem eindelijk mee van het Kruidvat! Benieuwd naar wat ik er van vind? Lees dan snel even met me verder..


Rimmel & Kate Moss

Rimmel & Kate Moss maken samen al jaren prachtig producten! Zo brachten ze samen al een heleboel nagellakjes, lipsticks, .. uit. Het nieuwste product uit hun samenwerking is deze sculpting & highlighting kit.

Sculpting & highlighting kit

In dit palette krijg je drie producten in : Een highlight illuminer, contour sculpter & blush colorer. En ziet het er niet gorgeous uit? Ik vind dat dit palette er in eerste instantie al erg aantrekkelijk uitziet. Het palette heeft roségouden details, de handtekening van Kate Moss en je kan de kleuren van de poeders door de verpakking zien. Het is niet te groot, wat het makkelijk maakt om bijvoorbeeld mee te nemen op reis. Én je krijgt meteen drie producten in 1, how great is that?

Wat Rimmel zegt over het Sculpting & highlighting kit:
Sculpting & Highlighting Kit ontworpen door Kate Moss. Met dit palet kan iedereen shapen!
* Een poeder met een zachte glitter om je jukbeen, je wenkbrauw bot, het midden van je kin en de brug van je neus te highlighten.
* Een kleur om de zijkanten van je neus, kaaklijn en haarlijn te contouren.
* Een blush voor kleur en definitie in je gezicht.



002 Coral Glow

Het palette bestaat in drie kleuren: 001 Golden Sands, 002 Coral Glow en 003 Golden Bronze. Ik koos voor de tweede kleur omdat ik van blushes hou die wat meer naar het oranje toe neigen en de bronzer zag me er niet te donker uit voor mijn huidskleur.

The Swatches

Oh boy, ik ben echt verliefd op dit palette! De highlighter heeft een subtiele, maar prachtige gouden shimmer, de bronzer heeft een mooie bruine kleur dat niet té donker is en hij geeft ook een erg subtiele, gouden shimmer. Tot slot heeft deze blush een mooi, zomers koraalkleurtje! Love it!

The Opinion

Kort gezegd: Ik hou van dit palette! Hij ziet er niet alleen prachtig uit, maar heeft ook prachtige kleuren. En ik vind het super om drie producten in één compact palette te krijgen. De kleuren zijn ook goed gepigmenteerd. Maar wel moet ik zeggen dat wanneer je de highlighter aanbrengt hij niet erg opvalt. Je ziet wel een glow, maar als je van intense highlighter houd, is de highlighter in dit palette misschien niets voor jou. Kortom ik ben meer voor de natuurlijke make-up looks, en dat is wat de kleur 002 Coral Glow me ook geeft. Dus ik ben helemaal blij hiermee!

Het Kate Moss Sculpting & highlighting kit is verkrijgbaar bij onder andere het Kruidvat voor € 10,99.

Wat is jouw favoriete item van de Rimmel make-up collectie?

Volg je me al?



8 comments:

  1. Ik heb dezelfde kleurtjes en vind het zo mooi. Handig ook om mee te nemen.

    ReplyDelete
  2. De highlighter ziet er echt mooi uit!

    ReplyDelete
  3. Wat een mooie palette. Handig, zo'n blush, highlighter en bronzer in één!

    ReplyDelete
  4. Ik vind de Rimmel Kate Moss producten echt geweldig, zo ook weer dit palette! Echt heel mooi en goed gepigmenteerd

    ReplyDelete
  5. echt een prachtig exemplaar zeg liefs

    ReplyDelete
  6. Wat een mooie kit! Ziet er leuk uit.

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  7. Het palette ziet er zeker mooi uit en ik hou het een beetje in de gaten hier en daar. Maar er is iets wat mij toch tegenhoud om dit palette te kopen. Misschien vanwege de bush. Ik draag namelijk nooit een blush. De swatches zien er in ieder geval goed uit. -x-

    ReplyDelete