03 August 2016

Favorieten | Juli 2016!




Hey loves! Ik weet nog dat ik een paar jaar geleden vaak zelf nailarts deed en dat ik ook vaker artikels hierover of over nagellakken schreef. Maar het laatste jaar verloor ik mijn interesse hier wat in. Deels omdat mijn nagels er gewoon niet uitzagen, in my opinion dan. Maar nu zijn ze terug mooi, lang en stevig en nu doe ik weer vaker iets leuks met mijn nagels. Dit kan je ook terugzien in mijn favorieten van juli! Benieuwd? Lees dan snel even met me verder..


Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser

Ik stond altijd een beetje skeptisch tegenover producten zoals deze, ik snapte niet zo goed hoe deze nu in hemelsnaam een verschil zouden kunnen maken? Tot ik deze instant pore eraser van Maybelline probeerde. Nadat ik hem aanbreng, zie ik een duidelijk verschil. Het werkt een beetje zoals een gom dat je poriĆ«n worden minder zichtbaar maakt.


❤ Wibo Fixing Powder

Normaal gebruik ik niet zo graag losse poeders, maar dit poedertje van Wibo heeft m'n hart veroverd. Je kon hem al zien in mijn unboxing van mijn laatste Style Tone box. Hij heeft een subtiel, lekker geurtje en heeft een licht beige kleur dat wat naar het roze neigt. Aangebracht ziet hij er prachtig uit!



❤  Rimmel Sculpting Palette By Kate Moss

Dit scuplting palette moest gewoon een plaatsje hebben tussen mijn favorieten. Niet alleen is het op zich al een eye catcher, hij heeft drie producten in 1, namelijk: een highlighter, contour en blush. De kleurtje vind ik zelf prachtig en passen erg goed bij mijn huidskleur. Wel moet ik zeggen dat de highlighter niet super veel pigment afgeeft als ik hem aanbreng, maar persoonlijk vind ik dit niet zo'n groot probleem.


❤ Manna Kadar Oogschaduw in Fantasy

Helemaal obsessed ben ik met dit bronzy kleurtje! Mooie pigmentatie, niet poederig & het ziet er gewoon prachtig uit!



❤ Bourjois So Perfect! Correction Base Coat

Een paar jaar geleden had ik gelnagels, omdat ik dit een lange tijd had, waren mijn nagels nogal beschadigd. Nu ben ik al heel lang verschillende base coats etc. aan het proberen om mijn nagels terug mooi, lang en stevig te krijgen. Tot dat ik deze base coat van Bourjois ging gebruiken, boekte ik niet zoveel succes. Mijn nagels zien er nu langer, mooier en stevig uit. & Dat heb ik volgens mij allemaal te danken aan deze base coat!


❤ Revlon nagellak in 090 Sorbet

Deze prachtige oranje kleur van Revlon heb ik bijna heel juli opgehad. Het staat mooi, zomers en vrolijk en hij bleef toch zo'n vijf dagen mooi zitten.


❤ T.Leclerc Nagellak in 42 Fantaisie

Dit prachtige kleurtje gebruikte ik in juli voor het eerst! Het is een mooi koraalkleurtje, maar deze bleef wel iets minder lang goed zitten dan die van Revlon. Toch vond ik hem goed genoeg om te tonen in mijn favorieten!

Wat waren jouw favorieten tijdens juli?


Volg je me al?



4 comments:

  1. Wat een gave kleurtjes nagellak! Dat sculpting setje vind ik ook mooi. Die baby skin porievuller vind ik zelf eigenlijk niet zo super, op zich doet 'ie het wel maar hij ligt op mijn huid niet zo fijn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankje! Jammer dat de Pore Eraser voor jou niet goed werkte! x

      Delete
  2. Mooie nagellak kleurtjes, zou graag een nailart van je willen zien! Vind het oogschaduw kleurtje echt heel mooi, snap dat dit een favoriet is!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Binnenkort ga ik me terug wagen aan nailarts denk ik ;) x

      Delete