15 August 2016

Shoplog | Kruidvat!


Hey loves! Vandaag is het een feestdag hier in België, wat meteen ook wil zeggen dat ik een dagje extra thuis ben! Yay :). Zaterdag ging ik even naar het Kruidvat voor een nieuwe micellaire water en natuurlijk bracht ik nog een aantal extra dingetjes mee naar huis. Benieuwd? Kijk dan snel even verder..


Shower Puffs (€ 0,69)

We hadden nieuwe shower puffs nodig en toen zag ik deze liggen. Ze zijn wat kleiner dan die we normaal uit de Action meebrengen. Maar volgens mij zullen ze even goed.

Maoam Pinballs & Red Band Snoep Mix (Zacht Zoet) (€ 0,99)

Ik hou van pinballs! Ze hebben verschillende smaken en zijn zoet, met een beetje zuur in het midden. Love it! Deze kon ik dus niet laten liggen. Dan nam ik ook nog een pakje van de Red Band snoep mix mee. Hierin zit wat vanalles: wine gums, kleine dropjes en paddenstoelschuimpjes.


Kruidvat Micellair Water 3in1 (€ 2,49)

Mijn micellair water van Nivea was alweer op en ik wilde graag weer eens iets anders proberen. Daarom nam ik deze van het Kruidvat mee om eens te kijken of het wat is!

Sanex DermoRepair Body Lotion (€ 5,49)

Sanex is een merk dat ik wel ken, maar had er nog nooit iets van geprobeerd. De missie van Sanex is om de huid gezond te houden, en dat kan je ook wel merken aan de producten dat ze in hun gamma hebben. Ik ben erg benieuwd wat deze body lotion met m'n huid zal doen!



NYC Cosmetics Shine in a Minute Nagellak (€ 2,49)

Ik wilde al een tijdje heel graag een grijze nagellak en toen vond ik deze kleur: 365 Velvet Chic. Gewoon dé perfecte tint!

Catrice Lash Dresser Comb Mascara (€ 4,59)

Ik had eigenlijk nog geen nieuwe mascara nodig, maar toch wilde ik graag een nieuwe erbij. Vooral omdat ik niet zo happy ben met de mascara dat ik nu gebruik. Wat me meteen aansprak bij deze van Catrice was dat hij zowel volume en lengte beloofd en hij heeft meer een comb brush wat me interessant leek om eens te testen.

Rimmel Lasting Finish by Kate 15th Anniversary Lipstick (€ 10,99)

Een lipstick uit deze nieuwe collectie van Kate Moss stond al even op mijn wishlist. En nu heb ik er één, hoera! Ik koos voor de kleur 55 My Nude, zoals de naam het al zelf zegt een erg mooie nude kleur.


Oorbellen (€ 4,95)

Tot slot nam ik nog dit paar oorbellen mee naar huis. Ik hou van dit type oorbellen en heb er zo al een aantal in mijn collectie. Maar rosé gouden had ik nog niet en ik vond het gewoon erg leuk dat de voorkant een driehoek heeft in plaats van het normale kleinere bolletje of diamantje.

Had jij een leuk verlengd weekend?

Volg je me al?


4 comments:

  1. Veel verschillende dingen! Die lipstick ziet er erg mooi uit. Is allemaal wel fijn spul volgens mij :) Hopelijk heb je er veel plezier van.

    ReplyDelete
  2. Wat een heerlijke producten! Die snoepjes zien er ook echt te lekker uit haha...

    Love,
    Dascha

    ReplyDelete
  3. Hihi, dit doet me eraan denken dat ik ook nieuwe badbloemen moet gaan halen!

    ReplyDelete
  4. Kruidvat shoplogs zijn altijd leuk! Zo'n shower puffs lijken me erg handig X

    ReplyDelete