10 August 2016

TAG | The AM to PM Routine!


Hey loves! Ik vond het nog eens tijd om een tag in te vullen. Mede ook omdat ik voor vandaag niet zoveel inspiratie had om een artikel te schrijven, haha! Deze keer koos ik voor de AM to PM Routine tag. Benieuwd? Lees dan snel even met verder






Wat is jouw ochtend beauty routine?


Mijn ochtend beauty routine is eigenlijk niet zo uitgebreid als mijn avond routine. 's Morgens douch ik me telkens eerst en om de dag was ik ook mijn haar. Hierna maak ik mijn eten en snacks klaar voor de dag en daarna ga ik terug naar boven en ga ik met een watje miccelair water over mijn gezicht om het nog even extra te reinigen. Dan breng ik gewoon een dagcrème en oogcrème aan. & then it's make-up time! De dagen dat ik mijn haar niet was, ga ik even door mijn haar met droogshampoo!

Wat eet je als ontbijt?


Thuis eet ik geen ontbijt, ik maak me gewoon klaar en vertrek naar werk. Daar eet ik zo rond 9u mijn ontbijt dan. Momenteel eet ik het liefste yoghurt, granola en een stuk fruit erdoor gesneden. Yumm!



Koffie of thee?


Sowieso koffie! Ik ben niet zo'n thee drinker :).

Hoeveel tijd heb je nodig om je volledig klaar te maken?

Zo'n drie kwartier tot een uurtje. Ik sta altijd om 6u15 op en om 7u10 ben ik de deur uit!



Hoe ziet jouw make-up routine eruit?


Hierboven kan je de make-up producten zien dat ik momenteel dagelijks gebruik. Ik breng eerst concealer aan en hierna mijn CC cream. Daarna gebruik ik mijn beloved fixing poedertje en breng ik bronzer, blush en highlighter aan. Next up: the eyes! Eerst breng ik oogschaduw aan, waarvoor ik opnieuw hooked ben aan The Nudes palette van Maybelline. Ik gebruik ook de zwarte kleur van dit palette om een dun eyeliner-a-like lijntje te trekken. Dan breng ik nog een mascara en lipstick aan. Done!








Wat eet je graag van snacks?


's Avond eet ik eigenlijk niet zo vaak een snack. Maar als ik toch iets neem is het vaak een ijsje of pudding ofzo.

Wat is je avond beauty routine?

's Avonds neem ik graag de tijd om mijn huid wat extra te verzorgen. Eerst reinig ik mijn ogen met de Nivea oog make-up remover en hierna reinig ik mijn huid goed. Hiervoor wissel ik wat tussen mijn Nivea reinigingsmousse en mijn Garnier anti-mee eters scrub. Om echt alle make-up restjes weg te krijgen ga ik er nog eens over met het miccelair water van Nivea. & Dan is het aan alle crèmes etc om mijn gezicht voldoende te voeden en te hydrateren. Hiervoor gebruik ik de hydra-activ cream van Figs & Rouge, de oogroller van het Kruidvat, het recovery serum van Figs & Rouge en het honeydew & chamomile sleeping mask van Freeman. Om mijn lippen te verzorgen gebruik ik eerst de scrub van lekkerineenpotje en breng ik een dik laagje aan van de lip butter van Labello.



Hoe ontspan je en maak je je klaar voor bed?

Echte ontspanning zou je het misschien niet kunnen noemen.. Maar ik kijk vaak nog een serie en kijk wat rond op Pinterest.

Wat draag je om te slapen?

Een pyjamabroek of shortje met een topje.

Welke dingen doe je altijd voor je gaat slapen?


Dat is eigenlijk hetzelfde als één van de vorige vragen. Ik kijk een serie en kijk op Pinterest op mijn gsm.

Hoe ziet jouw ochtend/avond-routine eruit?

Volg je me al?



3 comments:

  1. Leuk om te lezen! Ik ben zelf echt geen fan van koffie.. haha ik lust het niet. :D

    ReplyDelete
  2. Wat een leuke tag om te lezen! Ik denk dat ik deze binnenkort eens ga overnemen :)

    ReplyDelete
  3. Wat leuk om te lezen! Wat een lekker ontbijtje eet je altijd!

    Liefs,
    Dascha

    ReplyDelete