26 October 2016

Unboxing | Zbox Oktober 2016!



Hey loves! Vandaag heb ik weer een unboxing voor jullie, maar ditmaal is het geen beautybox, maar wel de Zbox, een leuke, maandelijkse box vol geeky goodies! Het thema deze maand was DC universum en ik keek dan ook enorm uit naar deze box! Benieuwd naar de items erin? Kijk dan snel met me verder..


De dozen waarin de items komen ziet er altijd super uit! Aan de binnenkant vind je altijd een illustratie terug, dat trouwens hetzelfde is als op de t-shirt dat je elke maand krijgt. De illustratie van deze maand heeft vrij chaotische lijnen en staat vol met 'hahaha'. Je herkent er ofcourse meteen The Joker in terug! Love it!
Ook vind je elke maand een quote binnen de doos terug. Ditmaal staat er 'You'll never know if you can fly unless you take the risk of falling'.


Joker T-shirt

Zoals ik al eerder zei, is de print op de t-shirt steeds hetzelfde als de illustratie binnenin de doos. & Deze maand heb ik hier zeker geen probleem mee en ik vind hem gewoon amazing! De kleurgeving van het t-shirt vind ik ook erg leuk: een witte t-shirt met rode en groene accenten op de print.



Harley Quinn Bleacher Creature

Ik denk dat velen liever een Funko Pop! hadden gehad, zoals in de Marvel box van vorige maand. Maar neen hoor, Zavvi heeft gekozen voor een bleacher creature! Ik had misschien liever ook iets van Funko gekregen, maar ik ben ook niet kwaad om dit 'poppetje'. Harley Quinn is één van m'n favoriete DC villains en ik vind haar er best schattig uitzien.



Harley Quinn Print

& Nog iets van Harley Quinn #Win! Een mega Wanted poster! Heel eerlijk, ik kan hier echt niet veel over zeggen, enkel dat ik hem super vind!



Batman Projector Torch

Deze Batman projector torch is nu echt iets wat ik waarschijnlijk zelf nooit zou kopen, maar nu ik hem in de Zbox krijg vind ik het wel een leuk hebbedingetje. En m'n vriend ook, haha! Er is iets fijns aan je eigen Batman signal te hebben! Maar ook nog best moeilijk om goed op camera te krijgen, haha!



Superman Socks

Superman kousen! Deze wilde ik graag zooo leuk vinden, want ze zien er dan ook leuk en uniek uit. Maar jammergenoeg zijn ze echt te groot voor me! Ik kan ze misschien wel nog aandoen om binnenshuis rond te lopen, haha. Mijn vriend zou ze perfect passen, maar ik zie hem deze niet meteen dragen, en dat is vooral door de cape aan de achterkant denk ik ^^.



DC Universe Rebirth - Suicide Squad Comic

Vorig weekend heb ik net mijn eerste comics gekocht en ik krijg er meteen ook eentje in deze maands box. Awesome! ^^

De Zbox is verkrijgbaar via http://www.zavvi.nl & naargelang het abonnement dat je neemt varieert de prijs per box tussen € 24,95 en € 19,95.

Wie is jouw favoriete DC hero/villain?

Volg je me al?




2 comments:

  1. Wat een aparte inhoud haha :) Maar wel leuk!

    ReplyDelete
  2. Die superman locks zijn wel echt geniaal haha!

    With love,
    Dascha

    ReplyDelete