02 November 2016

Opgebruikt | Oktober 2016!


Hey loves! Gisteren kwam er een extra artikel online en dat kwam omdat ik een dagje thuis was! En dat is altijd wel fijn om eens een extra dag thuis te mogen zijn, zo kon ik ook wat slapen. Want geloof het of niet maar ik heb echt wat last van de uursverandering. Normaal heb ik dit echt niet, maar deze keer voel ik me wat gedesoriënteerd. Vandaag toon ik jullie alle producten dat ik in oktober opmaakte. Benieuwd? Kijk dan snel met me verder..


Lavera Basis Sensitiv 2in1 Hair & Body Wash

Lavera was een merk dat ik niet kende totdat ik deze hair & body wash in de I myself to hydrate box kreeg van Mireilles huidverzorging. Ik ben altijd wat sceptisch tegenover een product waarmee je zowel je lichaam als je haar kan wassen. Om heel eerlijk te zijn heb ik hem dan ook niet als shampoo gebruikt. Als body wash vond ik hem erg prettig. Schuimt goed, lekkere citrusgeur & maakt je huid zacht.

Kruidvat Fruity Botanicals Extra Care Shampoo

In het Kruidvat kan je een heleboel producten van eigen merk vinden die erg prettig zijn. Zo werd één van hun dagcrèmes door Test Aankoop onlangs als beste dagcrème uitgeroepen! Nu moet ik deze natuurlijk zelf ook eens uitproberen om te kijken of hij echt wat is, haha. Maar goed ik ben van het onderwerp aan het afwijken: de shampoo! Wat me meteen aansprak was de heerlijke geur van deze shampoo. Het volgende wat me aansprak was de 'extra care' factor. Toen ik deze shampoo begon te gebruiken merkte ik ook echt een verschil, mijn haar zag er beter en gezonder uit.


Spa Secrets 'Magic of Brazil' Body Oil-in-Cream

Tijdens oktober maakte ik nog een ander product op van Kruidvat, maar dan eentje van de meer 'luxere' lijn: Spa Secrets. Nu ja, mijn vriend heeft deze vooral opgemaakt, haha. Ik ben echt fan van de Spa Secrets producten en dan vooral van deze geurlijn. Het is zo'n overheerlijke geur, wauw! Wat ik nog zo fijn vind aan deze body cream is dat hij lekker hydrateert, maar ondanks de oliën erin, toch niet erg vettig aanvoelt. Hij trekt snel in de huid en maakt je huid erg zacht. Love it!

Ahava Deadsea Water Mineral Body Lotion

Ook maakte ik deze mini body lotion op van Ahava. Ahava is best een fijn merk, nu ja, er zijn sommige producten waar ik van hou, en sommige zijn niet zo mijn ding. Deze body lotion vond ik wel erg fijn! Het is een lotion, hij is dus wat 'lopender', maar trekt ook snel in de huid en laat geen vettig laagje achter. De geur is wat specialer, maar toch best lekker.


Kruidvat Sensitive 0% Micellair Water 3in1

Het lijkt erop dat ik veel producten van het Kruidvat heb opgemaakt tijdens oktober, haha. Hoewel ik eerder zei dat het Kruidvat een heleboel fijne producten heeft onder hun eigen merk. Deze is voor mij minder fijn. Deze zou gericht zijn op de overgevoelige huid, maar bij mij deed hij net het omgekeerde, mijn huid zag er echt niet uit. Nu, elke huid is anders, dus voor jou zou deze misschien wel super kunnen werken. Voor mij, liever niet.

Nivea Waterproof Oogmake-up Remover

Ook deze oogmake-up remover is weer op! Deze van Nivea is echt mijn favoriet. Ik heb erg gevoelige ogen en ik heb verschillende andere oogmake-up remover geprobeerd waarvan mijn ogen zo'n pijn deden dat ik ze soms niet meer kon openhouden. Dit heb ik niet met deze van Nivea, #Result! Doordat het een melk is, is deze ook veel milder voor de ogen. Maar toch verwijderd hij waterproof make-up als de beste!


Hegron Anti Tangle Spray

Telkens ik mijn haar was, heb ik nadien zoveel knopen in mijn haar. Geen idee hoe dit ook komt, haha. Daarom spray ik telkens een anti-tangle spray op m'n haren alvorens het te borstelen. Het merk Hegron kan je gewoon bij de Action vinden, lekker budgetproof en het werkt nog eens goed ook! Wat wil je nog meer?

Maybelline Fit Me Concealer #20

Je zou het niet meer kunnen zeggen, alle letters zijn helemaal van het flesje, maar dit was mijn Maybelline Fit Me Concealer in de kleur 20. Verrassend genoeg heb ik best lang met dit flesje gedaan. Misschien komt dit omdat hij een goede dekking geeft! Ook was deze kleur een perfect match voor mijn huid.

Oral B 3D White Brilliance Tandpasta

Ik vind het altijd zo raar om over tandpasta's te schrijven, haha. No idea why. Maar deze van Oral B heeft een lekkere, verfrissende muntsmaak en geeft je dan ook een yummy frisse adem!

Welke producten maakte jij op in oktober?

Volg je me al?


3 comments:

  1. Je hebt heel wat producten opgemaakt seg. Ik heb ook grotendeels verzorgingsproducten opgemaakt

    ReplyDelete
  2. Leuk producten! Had zelf ook behoorlijk last van de tijdsverandering, zo gek!

    ReplyDelete
  3. Lijken mij hele fijne producten!

    Liefs,
    Dascha

    ReplyDelete