16 January 2017

Review ► Cien Nail Polish Remover!


Hey loves! Mijn eerste werkdag is alweer voorbij! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Ik hoop van wel! :) Vandaag toon ik jullie een product dat ik laatst vond bij de Lidl. & Het is de nagellak remover van Cien! Benieuwd? Kijk dan snel met me verder..
Nagellak removers zijn zo van die producten waar ik erg lang mee doe. Normaal koop ik er altijd eentje bij de Action, maar toen ik deze bij de Lidl zag, wilde ik hem eens proberen! Je hebt keuze uit twee varianten, de gewone en zonder aceton. Ik koos voor deze laatste.
Het flesje is een beetje aan de gewone kant, maar de tekening erop maakt het toch wat leuker!


Wat me meteen aantrok aan deze nagellakremover is dat hij zo'n handig pompsysteem heeft. Je legt een watje erop en druk gewoon naar beneden. Zo komt het product eruit! Ofcourse heb ik dit nog bij andere merken gezien, maar fijn dat Cien dit ook doet! :)
En wat natuurlijk de belangrijkste vraag is, haalt hij je nagellak er goed af? Yes! Dit doet hij zeker. Nagellak komt er erg makkelijk af. Glitters zijn er iets moeilijker af te halen, maar ik heb eerlijk gezegd nog geen nagellak remover gebruikt die dit wel makkelijk doet! :)
& Hij heeft die typische, sterke geur dat nagellak removers vaak hebben, maar verrassend genoeg stinken je vingers er niet naar als je hem hebt gebruikt. Ook zit er 200 ml in dit flesje, waar je best lang mee kan doen denk ik ;).

De nagellak remover van Cien is verkrijgbaar bij de Lidl voor € 1,49.

Welke nagellakremover gebruik jij het liefst?

Volg je me al?


2 comments:

  1. Ik gebruik altijd die van het huismerk van Kruidvat. Deze ga ik onthouden voor als ik eens bij Lidl kom (er is geen bij ons in de buurt)

    ReplyDelete
  2. Oké, ik ben echt erg! Ik bijt altijd de nagellak van mijn nagels, dus ik gebruik nooit nagellak remover. Echt een slechte gewoonte..

    Love,
    Dascha

    ReplyDelete