12 November 2015

Mijn favoriete beauty adventskalenders 2015!



Hoi allemaal! Vandaag heb ik een erg leuk artikel voor jullie - al zeg ik het zelf! Ik toon jullie namelijk mijn favoriete adventskalenders voor 2015. Ik vind het zelf erg fijn om 24 (of 12) dagen lang elke dag een vakje te kunnen openen en te ontdekken welke leuke verassing er achter zit. Vinden jullie dit ook zo excited? Laten we dan samen eens kijken naar deze zes adventskalenders die ik eruit koos.



LUSH THE 12 DAYS OF CHRISTMAS € 84,50
Als grote fan van Lush mocht deze adventskalender zeker niet ontbreken. Deze is ook leuk om als cadeau te geven aan mensen die van baden, douchen en lekkere geuren en kleuren houden.
Even spoiler alert!! 12 days of Christmas bevat volgende producten: Snow Angel Bath Melt, Cinders Bath Bomb, Five Gold Rings Bubble Bar, Comforter Shower Cream, Dashing Santa Bath Bomb, Yuzu and Cocoa Shower Gel, Holly Golightly Bubble Bar, Avobath Bath Bomb, Celebration Body Lotion, Yog Nog Zeep, Butterbear Bath Bomb en Golden Wonder Bath Bomb.
 
Verkrijgbaar: In de Lush Store en online via http://www.lush.nl


YANKEE CANDLE GIFTSET ADVENT CAROUSEL € 44,95
Geen beauty adventskalender, maar deze kon ook niet ontbreken! Ik heb deze ook zelf besteld en ben dus in blijde verwachting, haha ;). Deze advent carousel bevat acht verschillende kerstgeuren en heeft in totaal 20 theelichtjes en 4 votives.  

Verkrijgbaar: Ik heb de mijne besteld via http://www.sensationalhome.nl
THE BODY SHOP 24 HAPPY DAYS ADVENT CALENDAR € 75,00
Mijn excuses voor de enorm grote spoiler! Maar deze foto vond ik via de webshop van The Body Shop zelf. Persoonlijk vind ik deze adventskalender er erg mooi en chic uitzien. Je ontvangt onder andere een aantal bestsellers maar ook seasonal bath- en bodycare. Leuk weetje: bij aankoop hiervan steun je een familie in Ethiopië met één dag schoon water via Wateraid.
 
Verkrijgbaar: Jammer genoeg kunnen we in België nog niets van The Body Shop online bestellen, maar als je deze graag koopt, kan je altijd eens in één van de winkels langsgaan.

THE BODY SHOP 24 HAPPY DAYS PREMIUM ADVENT CALENDAR € 120
Jaha je ziet het goed, The Body Shop heeft niet één maar twee adventskalenders! Dit is namelijk de premium, hence de duurdere aankoopprijs. Volgens mij zit het verschil hem erin dat je in deze wat 'duurdere' producten zal ontvangen, maar correct me if I'm wrong peeps! 

Verkrijgbaar: Ook voor deze ga je best langs bij één van The Body Shop winkels.

ESSENCE ADVENTKALENDER 2015 € 19,99
Vorige jaren had Essence telkens een online adventskalender, maar dit jaar is het anders! Nu kan je namelijk een 'echte' adventskalender kopen van Essence. Van prijs zit hij ook erg goed, maar je zou deze enkel in Nederland en Duitsland kunnen krijgen? Wat best jammer is!

Verkrijgbaar: Vanaf half november 2015 te koop bij het Kruidvat.


TANYA BURR DECK THE HAULS 12 DAYS OF CHRISTMAS ADVENT CALENDAR
€ 35,25
Tot slot nog eentje dat ik zelf besteld heb. Tanya Burr is een gekende Youtuber dat nu ook haar eigen Cosmetica-lijn heeft. Ik vind het super excited dat ze nu ook een adventskalender heeft gemaakt! Mocht ik in haar plaats zijn, zou dit ook iets zijn dat ik zou doen, because I'm a Christmas Crazy Person, haha ;). Ben je trouwens benieuwd naar wat er achter de deurtjes zit? Volg me dan zeker via Instagram, hier ga ik dagelijks foto's posten hierover!
 
Verkrijgbaar: Ik heb de mijne besteld via http://www.feelunique.com
 
Wat is jouw favoriete beauty adventkalender? Let me know!
 

Volg je me al?
 
 

8 comments:

  1. Wow ik wil de Lush adventskalender.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Die van essence ligt al in de winkel en is 19.99. Morgen snel kijken of die er nog is. Ik twijfelde nog. De rest vind ik veel te duur

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh wat leuk! Dan moet ik er ook snel bij zijn ^^ & Thanks ik pas de prijs meteen aan ;)

      Delete
  3. Leuke adventskalenders! Sommige vind ik alleen wel wat aan de prijs, omdat je er vaak mini's in krijgt. Het idee om elke dag een vakje open te mogen maken vind ik alleen wel heel leuk hihi!

    ReplyDelete
  4. Leuke adventskalenders! Sommige vind ik alleen wel wat aan de prijs omdat je toch vooral mini's krijgt. Het idee om elke dag een vakje open te mogen maken vind ik alleen wel heel erg leuk hihi!

    ReplyDelete
  5. Super leuk allemaal!!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  6. Leuk is dit altijd, elke dag een verrassing openmaken!
    XOXO esmee

    ReplyDelete