02 November 2015

Opgebruikte producten ❤ Oktober 2015!



Hoi allemaal! Hopelijk hadden jullie allemaal een fijn weekend en een leuke Halloween! Ik was er een tijdje niet omdat ik wat tijd nodig had voor mezelf. Maar het is alweer een nieuwe maand en dan toon ik jullie zoals gewoonlijk mijn opgemaakte producten. Benieuwd? Kijk snel even met me mee...


ONYX EYE CLEANSING & MAKE-UP REMOVER WIPES - Je ziet ze elke maand voorbijkomen, en ja hoor in oktober maakte ik ook deze make-up wipes van Onyx weer op. Deze zijn voor de droge en gevoelige huid en je kan ze gewoon bij de Action kopen. Ik vind ze helemaal top!
CAFE LATTE & COOKIES THEELICHTEN - Ik heb altijd graag theelichtjes in huis om het wat gezelliger te maken. Zeker nu het wat kouder en donkerder begint te worden mogen deze niet ontbreken. Ik koop deze altijd bij de Action waar ze ook lekker goedkoop zijn. Je hebt er echt verschillende geuren in, maar deze cafe latte & cookies geur is één van m'n favorieten. Ze hebben een lekkere, zoete maar toch zachte geur.


GARNIER FRUCTIS KRACHTGEVENDE SHAMPOO - Ik wissel graag vaak van shampoo en in oktober maakte ik deze van Garnier Fructis op. Deze Grow Strong shampoo is gemaakt voor broos haar met neiging tot uitval. Zoals de naam het al zelf zegt, zou hij je haar sterker maken. En voor mij deed deze shampoo zijn werk best goed. M'n haar zag er gezonder en sterker uit. En als je dan nog eens van erg zoete en fruitige geuren houdt, is deze misschien iets voor jou!
AMIKA PERK DRY SHAMPOO - Droogshampoos gebruik ik maar af en toe en daarom ben ik telkens blij als ik een mini ontvang via een beauty box. Deze van Amika vond ik echt super, je zag hem misschien ook al in mijn favorieten voorbijkomen. Hij heeft een erg lekkere geur en je haar ziet er zichtbaar minder vettig uit. Enig minpuntje misschien: hij geeft wel een witte waas, je moet hem dus erg goed inmasseren.


HEMA FOAMING SHOWER GEL - De foaming shower gels van de Hema gebruik ik het liefst tijdens het scheren. Om jezelf ermee te wassen vind ik ze niet zo fijn, maar voor het scheren werken ze perfect! En deze heeft ook een erg lekkere geur.
SEX & THE CITY PARFUM - Dit is één van m'n favoriete parfums! Dit is de gewone versie, maar ondertussen heb je er al een paar andere varianten van. De geur is erg fruitig, fris en vrouwelijk. Het is wel een iets zwaarder parfum, maar ik vind hem heerlijk!
NAGELLAK REMOVER PADS - Ik kocht deze nagellak remover pads bij de Action om ze eens te proberen. En uiteindelijk vind ik ze erg fijn werken. Ze halen je nagellak er makkelijk af en ze hebben niet zo'n onaangename geur dat de meeste nagellakremovers hebben.

Wat heb jij in oktober opgemaakt?
 
Volg je me al?
 
 

2 comments:

  1. Garnier shampoo ruikt zo heerlijk! Hopenlijk geniet je van jouw metime!

    ReplyDelete
  2. Die parfum lijkt mij heerlijk!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete