17 November 2015

Tanya Burr Deck The Hauls 12 Days of Christmas Beauty Calendar!


Een paar dagen na mijn artikel over mijn favoriete beauty adventskalenders van 2015, kwam mijn eerste pakketje al toe: de beauty adventskalender van Tanya Burr. Tanya Burr is een leuke, spontane blogger/Youtuber dat al een tijdje haar eigen cosmetica-lijn heeft. Ik heb nog niets van haar make-up producten geprobeerd, maar toen ik zag dat ze deze beautykalender uitbracht, vond ik het tijd om haar producten te leren kennen! Een kleine spoiler-alert: Ik ga de producten nog niet tonen, want ik wil ze pas openen tijdens december, maar ik ga wel zeggen wat je kan verwachten in deze kalender!


De adventskalender ziet er uit als een schattig, roze huisje en stelt 'Tanya's huis' voor. De meeste 24 kalenders tellen deurtjes, maar Tanya heeft gekozen  om er slechts voor 12 te gaan, zodat ze ook betere groottes van producten er kon instoppen + zodat de prijs niet te duur zou worden.


Wat kan je nu juist verwachten in deze adventskalender?
 
Twee nagelakken - Under The Sea & Carnival Night
Twee lashes - Girl Next Door & Party Girl + Lijm
Twee eye shimmer pots - Creme Brulee & Starry Night
Drie midi lip glosses - Bewitching, Candy Frost & Macaroon
Twee nagelvijlen
Een spiegeltje

Als ik de lijst overloop van de producten dat je mag verwachten, vind ik deze best goed in verhouding met de prijs dat je ervoor betaald. Volgens mij zijn het allemaal full sizes, behalve dan de drie midi lip glosses. Ik kan niet wachten om alle deurtjes te kunnen openen, haha ;)!

Tijdens de 12 dagen dat ik de deurtjes open, ga ik ook tonen wat er achter zit via Instagram. Als je hier naar benieuwd bent, kan je me altijd volgen via de link hieronder.
 
Heb jij al een adventskalender? Dewelke?
 
Prijs: € 35,25 - Beschikbaar: Ik deed mijn bestelling via FeelUnique.
 
Volg je me al?
 
 
 
 

6 comments:

  1. Dit ziet er superleuk uit! Ik ben benieuwd naar de producten :)

    ReplyDelete
  2. Dit lijkt mij een hele leuke kalender! Fijn ook dat hij niet te duur is en je vrij veel product voor je geld krijgt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja de prijs is echt goed! Goede manier om de producten ook te leren kennen ;)

      Delete
  3. Oh spannend om zo één per één pas alles uit te kunnen pakken.

    x karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Ooh, zo leuk die Christmas Calendars! Ik zag deze van Tanya Burr toen ik in Londen was. Echt super mooi, kleurrijk en vrolijk. Ik heb haar producten nog nooit geprobeerd. Misschien is dit het ideale testpakketje :)
    Liefs, Sofie - FieFood

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja hij ziet er echt gewoon schattig uit vind ik ^^ En dit is inderdaad een erg goed testpakket!

      Delete