29 November 2015

Action Shoplog ❤ November!



Vandaag heb ik weer een Action shoplog voor jullie! December komt er weer aan en dat betekend voor mij: decoreren voor Kerstmis. Naast wat kerstspulletjes nam ik ook nog wat dingen andere dingen mee naar huis. Kijk je even met me mee?


Iets wat we bijna altijd meenemen uit de Action zijn vuilzakken en afsluitbare diepvrieszakjes. De vuilzakken vind ik superhandig omdat je ze ook makkelijk kan sluiten. Ik koop ze in twee formaten: van 5 en van 10 liter. (€ 0,59 - € 1,15) De diepvrieszakjes zijn ook erg handig, niet enkel om dingen mee in te vriezen maar ook om snacks in mee te nemen naar bv. werk. (€ 0,92)


M'n vriend en ik koken erg graag met kokosolie en soms kopen we deze dan ook eens bij de Action. (€ 2,49) Verder zag ik ook nog deze afdekhoesjes liggen. Je krijgt er negen in totaal: twee kleine, vier medium en drie large. Ik nam ze eens mee om te proberen, want ze kunnen wel eens van pas komen! (€ 0,79)


Een Action shoplog zonder een kaars erin is geen Action shoplog bij mij! We namen daarom één van onze favoriete kaarsen mee: de Essential Oils Infusion kaars van Airwick in de geur van heerlijke vanille. (€ 1,69) Wasverzachter nemen we ook vaak mee uit de Action omdat de prijzen er ook zo goed zijn, om niet te zeggen goedkoop. Deze van Silan in de geur Lemon Tree is dan ook een favoriet want hij heeft zo'n lekkere, frisse geur! (€ 1,98)


Een bezoek aan de Action kan niet zonder ook een paar beauty/skincare items mee naar huis te nemen. Als eerste nam ik mijn favoriete make-up wipes mee: de Eye cleansing & make-up remover wipes van Onyx. (€ 0,62) Een andere favoriet van me zijn de reinigende poriënstrips van LifeCare. Voor een klein prijsje krijg je poriënstrips die hun werk echt goed doen. Wel moet je je neus goed vochtig maken! (€ 0,99). Daarnaast nam ik ook nog de moisture rich facial cream van cuticura mee om eens uit te proberen. Hoewel mijn Mixa dagcrème nog steeds mijn favoriet is, wilde ik graag eens iets anders proberen. Deze facial cream is gericht voor de droge huid. (€ 1,19)


Verder nam ik nog een aantal goodies for the teeth mee. Als eerste een pakje met floss-sticks. Komen altijd van pas en in één pak zitten er 75. (€ 0,72) Verder nam ik nog een tandpasta en mondwater in 1 mee van Colgate. Het concept van tandpasta en mondwater in één sprak me enorm aan en dat wil ik graag eens proberen. (€ 1,59)


En dan nu, voor mij althans, the most exciting part: de kerstspulletjes dat ik kocht! Als eerste namen we deze gekleurde LED-lichtjes mee naar huis. Deze wil ik aan onze trap hangen, zodat de gang er wat leuker en gezelliger uitziet. (€ 5,79)


Ik nam twee 'losse' kerstbollen mee. Eentje is doorzichtig, heeft de tekst 'Baby it's cold outside' erop en vond ik meteen erg leuk! (€ 0,59) de volgende kerstbol is wit met zilver en er zit een doorzichtige laag rond dat wat lijkt op gebroken glas. Hij ziet er erg mooi en duurder uit dan hij is! (€ 1,39) En ik kocht ook nog dit potje confetti in de vorm van kerstbomen. Leek me leuk voor foto's! (€ 0,79)


Ik hou van kaarsen, en daarom heb ik ook graag veel kaarsen rondom me als kerstdecoratie. Toen ik deze theelichthouder zag, wist ik meteen dat deze perfect bij m'n andere kerstdecoraties zou passen. (€ 1,75)


De Action is erg fijn om leuke kerstdecoraties te kopen omdat de prijzen zo goed zijn, en je hebt een mooie verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. Ik nam deze zilveren stervormige kerstballen (€ 1,19) en witte kerstballen met zilveren strepen eroverheen (€ 1,99).


Ik nam ook een set van 8 kerstballen mee in een kleiner formaat. Ze zijn zilverkleurig, maar je krijgt matte én glanzende ballen. (€ 1,49)


Tot slot nam ik nog twee sets kerstballen mee die er wat luxueuzer en specialer uitzien. De eerste zijn witte, matte ballen met aan de bovenkant versierd met veren en parels. En de tweede hebben meer een parelmoer- en gebroken glas effect. Ook zijn ze versierd met sterretjes. Leuk! (€ 1,95 - € 1,98)
 
Ben jij al kerstdecoratie aan het kopen?
 
Volg je me al?
 
 

3 comments:

  1. Leuke aankoopjes! Ik moet ook maar weer een keer pore strips inslaan. Wat leuk ook dat je al zoveel kerstspullen hebt gekocht!

    ReplyDelete
  2. Wat een leuke aankopen heb je gedaan!

    ReplyDelete
  3. Wat een leuke kerstspulletjes allemaal! Die Silan wasverzachter ruikt echt heerlijk. Verder koop ik ook altijd vuilniszakken en diepvrieszakjes bij de Action.

    ReplyDelete