01 December 2015

Blogmas #01 - Mijn opgebruikte producten van november!Hallo allemaal! Het is weer december en dat betekend dat het tijd is voor een blogmas! Ik ga dus met andere woorden -proberen- om dagelijks een artikel te posten! En vandaag begin ik met het tonen van mijn opgebruikte producten. Benieuwd? Neem dan snel kijkje verder...


 
Als eerste maakte ik mijn Halloween kaars van Yankee Candle op. Als je me al even volgt weet je waarschijnlijk al dat ik hou van Yankee Candles. Ze gaan erg lang mee en ze hebben zulke lekkere geuren! Eigenlijk zit er nog een klein beetje in, maar de lont is veel te klein, dus ik kan hem niet helemaal opbranden. Jammer!


En dan komen we weer tot de 'usuals' van de maand: wattenschijfjes en reinigingsdoekjes! Ik koop het liefst de Bella wattenschijfjes van de Action omdat deze lekker goedkoop zijn en goh ja, het zijn gewoon wattenschijfjes, deze moeten dus voor mij niet van het duurste merk zijn. Normaal gebruik ik liever de wattenschijfjes in groter formaat. Maar ik had deze kleinere nog liggen en wilde ze graag eens opmaken.
De reinigingsdoekjes dat ik deze maand opmaakte zijn er ditmaal van het Kruidvat en gericht voor de droge en gevoelige huid. Ik vind ze best ok, maar heb er al betere gebruikt.


De body cream van Kruidvat's Spa Secrets Miracle of Bali lijn is iets wat mijn vriend had opgemaakt.  Dit is echt één van zijn favoriete body creams, en ik snap goed waarom. Hij ruikt overheerlijk, trekt snel in en maakt de huid lekker zacht.
Iets wat je ook vaak in opgebruikte artikels ziet verschijnen, zijn douchegels. Deze maand maakte ik er eentje op van Cien, het beautymerk van de Lidl. Sweet Peach was een limited editie shower cream, dat volgens mij verkrijgbaar was tijdens de zomer. Ik heb een hele stash douchegels - beetje een addict - en kwam er nu pas aan om deze op te maken. Maar goed, sweet peach heeft een heerlijke perzikkengeur. Lekker zacht en fruitig!


Ik maakte wederom mijn geliefde dagcrème van Mixa op. Momenteel gebruik ik eens een andere, maar ik voel en ziet het verschil echt. Ik denk dat ik deze snel maar weer ga halen bij het Kruidvat.
Over de Dentl Pro tandpasta van de Action had ik veel goeds gehoord. Hij zou onder andere je tanden zichtbaar witter maken. Nu moet ik zeggen dat dit wat tegenviel, ik vond hem niet beter of slechter dan een andere tandpasta.


Ik kreeg deze Flowerparty eau de toilette van Yves Rocher eens samen bij een bestelling. Hoewel hij een tijdlang gewoon bleef staan tussen mijn andere parfums, was hij de voorbije tijd echt een favoriet geworden van me. Hij heeft zo'n lekkere, zoete bloemengeur!

Wat maakte jij de voorbije maand op?
 
Volg je me al?
 
 

2 comments:

  1. Leuk om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt! De Yankee Candle geurkaarsen lijken me echt heerlijk, ik heb er nog nooit eentje gekocht vanwege de prijs. Trouwens tof dat je meedoet aan #Blogmas. Ik kijk uit naar je artikels :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. De prijs hield me in het begin ook wat tegen, maar ze zijn echt hun prijs waard vind ik ;)! Thanks meid! x

      Delete