08 December 2015

Blogmas #08: Little Kruidvat Shoplog!Hoi allemaal! Het is alweer bijna het midden van de week en ik kan alvast niet wachten voor het weekend. Want ik ga al wat kerstinkopen doen met twee van m'n beste vrienden! ^^ Vorig weekend was ik in het Kruidvat en bracht een aantal dingetjes mee. Benieuwd naar mijn aankopen? Kijk dan even verder met me.


#01 Inecto Naturals Super Nourishing Coconut Shampoo (€ 3,99) - M'n huidige shampoo is aan het opraken dus ik wilde er graag al eentje kopen. Wat me meteen aansprak aan deze shampoo waren twee dingen: the looks & the smell! Hij heeft zo'n lekkere, subtiele kokosnoot geur. & You know I love my coconut! ^^ Ik heb de shampoo nog niet kunnen gebruiken, want ik wil eerst mijn andere opmaken. Maar ik ben erg benieuwd naar hoe deze shampoo me zal bevallen!

 
#02 Mixa Anti-Uitdroging Dagcrème (€ 6,49) - Jaha dit is al mijn derde dagcrème van Mixa ondertussen. Na mijn tweede wilde ik graag eens wat andere dagcrèmes uitproberen, maar mijn huid ging hier niet mee akkoord. Dusss besloot ik om er terug eentje van Mixa te nemen. Deze is speciaal voor de droge en gevoelige huid en voelt gewoon erg fijn en hydraterend aan. Ik heb echt droge plekken rond mijn neus en ik merk met vele andere producten dat op het einde van de dag deze plekken zichtbaar worden. Maar met deze crème is dus helemaal niet het geval. Mijn huid absorbeert de dagcrème meteen!


#03 Mixa Micellair Water (€ 6,99) - Omdat ik zo'n groot fan ben van de dagcrème van Mixa, wilde ik ook graag eens het micellair water proberen. Ik gebruik hem nu al een paar dagen en so far so good! M'n huid houdt blijkbaar van de producten van Mixa. Yay ^^.


#04 Mixa Lippenbalsem (Gratis) - It was my lucky day! Want je kreeg namelijk bij aankoop van één Mixa product een gratis lippenbalsem erbij. Hij heeft een lekker, subtiel geurtje en maakt je lippen lekker zacht!


#05 Kruidvat Voetbalsem (€ 3,29) - Ik had een nieuwe voetencrème nodig en besloot deze van het Kruidvat eens te proberen. Deze heb ik nog niet zo vaak kunnen proberen maar ik hou niet zo van de geur ervan. De geur is niet slecht, begrijp me niet verkeerd. Maar ik hou meer van muntgeuren omdat dit lekker fris is. Maar buiten de geur dan is hij wel erg fijn. Hij trekt snel in de huid en maakt je voeten lekker zacht.

Wat is jouw favoriete merk om je huid lekker mee te verzorgen?
 
Volg je me al?
 
 

3 comments:

  1. Fijne aankoopjes! Jammer dat je de voetcrème niet zo heel lekker vindt ruiken, mintgeuren passen daar inderdaad wel goed bij. De Inecto shampoo lijkt mij heerlijk qua geur!

    ReplyDelete