23 December 2015

Blogmas #23: 5 Easy Kerst Nailarts!


Hoi allemaal! Jaha morgen is het alweer Kerstavond! Wat gaat het snel he? Tot vandaag had ik nog geen idee wat ik met m'n nagels ging doen. Je weet wel de discussies die je met jezelf houd: enkel een kleurtje, glitters, of nailarts, etc? Daarom besloot ik om wat rond te kijken op Pinterest en er een paar uit te proberen. Vandaag heb ik dus vijf leuke nailarts voor jullie, dat je zowel snel als makkelijk zelf kan doen! Benieuwd? Let's take a look...


#01 - Velvet Santa - De eerste is zo makkelijk en ziet er super leuk uit! Breng je favoriete rode kleur aan op je nagels en maak dan een french manicure met een witte nagellak. Terwijl de witte nagellak nog nat is breng je wat witte velvet aan om het wat op te leuken.
#02 - Oh Snowy Night - Breng als eerste een laagje zwarte nagellak aan op je nagels. Hierover breng je een leuke shimmer topcoat zodat het wat meer 'spacy' word. Teken vervolgens een paar sneeuwvlokjes en stipjes op je nagels. Hiervoor kan je een penseel, een tandenstoker of een nailart pen.
#03 - Glitter Snow - De derde is niet echt nailart te noemen, maar ziet er gewoon erg leuk uit! Heel simpel: als basecoat kies je een mooie witte kleur, en hierboven breng je zilveren glitters aan.
#04 - Snow - Breng een donkerblauwe kleur aan op je nagels. Hierna neem je een witte nail liner en teken je bovenaan je nagel lijnen, deze hoeven niet allemaal dezelfde lengte te zijn.
#05 - Kerst Hulst -  Breng een gouden nagellak aan over je hele nagel. Met een tandenstoker of nailart pen kan je dan makkelijk drie rode bolletjes tekenen en langs beide kanten de groene blaadjes van de hulst.

Wat is jouw favoriete nailart?
 
Volg je me al?

 

No comments:

Post a Comment