09 December 2015

Blogmas #09: Christmas Tag!Hoi allemaal! Wat is een Blogmas zonder een kerst tag in te vullen? Niets dus haha! ^^ Laten we even verder gaan naar de vragen! ^^


#01 Wat vind jij het leukste aan Kerstmis? Das een makkelijke, gewoon alles! De kerstboom decoreren, leuke kerstfilms kijken, een lekker kerstdiner maken en ofcourse eten, cadeautjes krijgen maar nog meer ze zelf geven. Ook vind ik het tegelijk moeilijk maar leuk om kerstcadeautjes te kopen!
 
#02 Wat is je favoriete kerstfilm? Elf! Maar er zijn er zeker nog meer, zoals The Grinch, Arthur Christmas, Nothing Like The Holidays, A Madea Christmas, etc.
 
#03 Een echte of nep kerstboom? Hoewel ik de charme zie van een echte kerstboom, hebben wij toch een nep boom. Het is gewoon makkelijk en je hebt hem voor jaren!
 
#04 Cadeautjes geven of krijgen? Let's be real, het is natuurlijk leuk om cadeautjes te krijgen. Maar ik vind ze geven nog net iets leuker. Ik denk dat ik misschien nog enthousiaster bij het open maken ervan dan de persoon aan wie ik ze geef ;).
 
#05 Open je de cadeautjes op kerstavond of kerstdag? Kerstavond! Eigenlijk is kerstavond bij ons net iets specialer dan kerstdag. Kerstdag is gewoon een beetje bekomen van de avond ervoor met een lekker diner ;).
 
#06 Wat staat er op de top van jouw kerstboom? Een gouden ster! Maar deze wil ik graag veranderen door een zilveren want mijn kleuren dit jaar zijn wit en zilver. Eén dingetje dat ik dus over het hoofd had gezien bij het aankopen van kerstdecoratie dit jaar ;).
 
#07 Wat was dat ene geschenk (crazy, wild, extravagant) , waar je als kind achter vroeg, maar nooit kreeg? Goh, das een moeilijke. Want ik weet het eigenlijk niet meer! Ik denk niet dat er ook iets was dat echt gek was om te vragen ;p.
 
#08 Handmade Christmas cards or bought? Ik verstuur eigenlijk geen kerstkaartjes. Maar ik zou ze gewoon kopen, wegens tijdgebrek om ze zelf te maken, denk ik.
 
#09 Wat is je favoriete kersteten? Ik vind het dessert het beste, haha. Een lekkere kerstijstaart mag niet ontbreken ^^.
 
#10 Heb je Kerstavond tradities? Goh, ik denk het enige is gewoon de cadeautjes openen na het eten. Misschien moeten we dit jaar maar eens een traditie starten!

Heb jij een kerstavond traditie? Ik ben benieuwd ^^!
 
Volg je me al?
 
 

2 comments:

  1. Leuke tag! The Grinch blijft mijn favoriete kerstfilm :)

    ReplyDelete
  2. Super tof <3 Ik houd van kerst!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete