20 December 2015

Blogmas #19&20: Mijn favoriete lipsticks tijdens de feestdagen!Hoi allemaal! Het weekend is weer voorbij, maar voor velen onder jullie is het misschien wel Kerstvakantie! Superleuk om twee weken niet naar school te moeten en lekker thuis te kunnen zijn ;). Ik moet nu nog twee dagen werken en dan ben ik ook eens vijf dagen thuis. Ik kijk er naar uit! En al zeker naar kerstavond en Kerstmis! ^^ Vandaag toon ik jullie mijn favoriete lipsticks om te dragen met Kerstmis! Benieuwd? Kijk dan snel even met me verder...


 
l-r: Bourjois 36 Pourpre Jazzy - Essence 02 Wrapped In Pink - Catrice 270 Matt-erial Girl - Catrice 070 Plum & Base - Gosh 159 Boheme
 
#01 - Bourjois 36 Pourpre Jazzy - Deze prachtige kleur van Bourjois is de donkerste van de vijf. Aan de swatches valt je misschien wel op dat ik meer hou van de donkere berry-tinten! Deze lipstick brengt makkelijk en voelt net als boter op je lippen!
#02 - Essence 02 Wrapped In Pink - Deze is eentje uit een limited editie van Essence van vorig jaar. De kleur gaat wat meer richting fuchsia, en daarom vind ik hem juist zo prachtig!
#03 - Catrice 270 Matt-Erial Girl - Qua kleur lijkt hij erg goed op de vorige van Essence, maar dit is een matte kleur.
#04 - Catrice 070 Plum & Base - Gewoon een prachtige lipstick dat makkelijk aan te brengen is en goed aanvoelt op de lippen.
#05 - Gosh 159 Boheme - Hij lijkt misschien wel wat op de vorige van Catrice, maar toch is deze een tintje 'warmer'.


l-r: Models Own Very Berry - Cien 08 Sparkling Bordeaux
 
#06 - Models Own Very Berry - Als je me vraagt wat m'n ultieme favoriet is als het aankomt op donkere lipsticks, dan is het deze! Het is zo prachtige donkere berry kleur met metallic finish. Bovendien blijft hij ook nog eens erg goed zitten en is hij makkelijk aan te brengen.
#07 - Cien 08 Sparkling Bordeaux - Het is geen geheim meer dat ik hou van de lipproducten van Cien. Mooie kleuren, makkelijk aan te brengen, blijven goed zitten en dit voor een goede prijs.


l-r: Rimmel 400 Big Bang - NYC 400 Big City Berry - Catrice 060 Marry Berry
 
#08 - Rimmel 400 Big Bang - Een rood lipproduct mocht natuurlijk ook niet ontbreken! En welke is dan beter dan de Rimmel Apocalips?
#09 - NYC Big City Berry - Dit is ook nog een rood tintje, misschien iets meer aan de rozere kant wel. Maar qua product zelf lijkt hij wat op de Rimmel Apocalips.
#10 - Catrice 060 Mary Berry - Ik hou van m'n berry kleurtjes, dus in de meer vloeibare lipproducten mocht deze ook niet ontbreken tussen mijn favorieten!
 
Wat is jouw favoriete lipproduct om te dragen met de feestdagen?
 
Volg je me al?
 
 

1 comment: