07 December 2015

Blogmas #07: Mijn kerstdecoraties ❤!Hoi allemaal! Hopelijk hadden jullie een fijn weekend en hebben jullie je week weer  goed kunnen starten. Vandaag toon ik jullie mijn kerstboom en andere decoraties. Ik ben er nog niet 100% tevreden mee, ik ga dus waarschijnlijk volgend weekend nog wat versieren/veranderen. Maar moest dit het geval zijn zien jullie het zeker hier nog eens passeren ;). Benieuwd naar mijn decoraties? Of misschien wil je nog wat ideetjes opdoen? Kijk dan snel even met me mee.Vorige jaren waren mijn kerstkleuren rood en goud, maar dit jaar wilde ik erg graag wat anders en heb gekozen voor wit en zilver. En ik ben best tevreden met het resultaat!


Ik kreeg deze kleine, zilveren kerstman van m'n mama en vind hem gewoon té schattig! Het witte veren-kerstboompje kocht ik een paar jaar geleden in het Kruidvat en de kaars kocht ik bij Deba.

 
Op onze salontafel heb ik toch nog wat goud gezet, ik hou gewoon van dit rendier en dit mocht dus zeker niet ontbreken. Ik zette er nog een theelichthoudertje bij en wat kleine kerstbollen om het geheel wat op te vullen.


Ik hou van mason jars! Wat nepsneeuw erin, een kleine kerstman en kerstboompjes en je hebt meteen een leuke decoratie! Op Pinterest kan je zoveel verschillende leuke DIY's terugvinden met mason jars en niet alleen voor Kerstmis!

 

Tenslotte, niet echt kerstdecoratie, nu ja het zijn wel kerstlichtjes maar goed ;). Ik vond het resultaat wel leuk!

Wat zijn jouw kleuren voor kerst?
 
Volg je me al?
 
 

4 comments:

  1. Mijn kerstboom heeft dit jaar Paars, rose, goud en parelmoer

    ReplyDelete
  2. Die Mason Jar is superleuk gedaan. Hier gewoon alles in rood.

    ReplyDelete
  3. Die bokaal is echt heel leuk gedaan!

    ReplyDelete