21 December 2015

Blogmas #21: Cadeautjes Inpakken!Hoi allemaal! Kerstmis komt alsmaar dichter en dichter en daarom leek het me leuk om jullie een paar van mijn cadeau-inpak-tips te geven. Ik ga meestal voor inpakpapier dat niet te druk is, zodat ik ze nog verder leuk kan versieren met lint en andere leuke dingetjes. Dit jaar koos ik voor rood-bruine gestreept papier en goud papier met witte sterretjes. Benieuwd naar de tips? Kijk dan snel met me verder...#01 - Gebruik versieringen om je pakjes wat 'op te leuken': Mini-kerstballen, kleine belletjes, denneappels, etc zijn gewoon super om je cadeaus extra mee te versieren. Ze maken het geheel wat speelser en ziet het er niet een stuk aantrekkelijker uit?


#02 - Maak eens geen strik met het lint: Wil je eens wat minder traditioneel inpakken? Draai het cadeaulint tweemaal (of hoe vaak je maar wilt) rond het cadeautje en maakt dit vast aan de achterkant van het pakje. Ook hier kan je wederom andere dingetjes gebruiken om het nog extra te versieren.
 
 
#03 - Geen lint in huis? Gebruik een kerstslinger: Wil je het nog wat anders aanpakken? Een kerstslinger kan ook leuk zijn om het als lint te gebruiken. Ik vind het zelf mooier om hier geen strik mee te maken, maar gewoon een paar keer rond het pakje te draaien. Ook vind ik het fijner om een dunne slinger te gebruiken, maar een dikkere zou ook gaan.


#04 - Stickers & Extra Presents: Hoe leuk ziet deze gouden ster er niet uit? I love it, het ziet er elegant én mooi uit.
En wat denk je van een cadeautje op een cadeautje? Zoals een candycane (typisch Kerstmis), maar andere snoep kan ook.

Heb jij nog leuke inpak-tips voor Kerstcadeaus?
 
Volg je me al?
 
 

2 comments:

  1. Leuke tips! Ik vind stickers en wat extra's altijd wel heel leuk :) Ik doe ook wel eens testertjes erbij en die plak ik dan op het cadeautje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh dat is ook nog een leuk idee! ^^ x

      Delete