19 October 2016

Unboxing | Style Tone Oktober 2016!


Hey lieve mensen! Telkens ik de e-mail ontvang dat mijn Style Tone box onderweg is (en ook met andere 'mystery boxes'), begin ik de dag erna te zoeken op blogs & YouTube om unboxings al terug te vinden. Deze keer had ik mezelf ingehouden en dit niet gedaan. Het was dus voor de eerste maal echt een verrassing wat ik kreeg, haha. & I loved it! Benieuwd naar wat er deze maand in de Style Tone box zat? Kijk dan snel even verder..


Hikari Blush - 'Bikini'

Hikari is een merk waar we al eerder iets van konden ontvangen in de Style Tone box. De blush komt in een zwarte, plastieken doosje met in het midden een soort van venstertje waar je de blush door kan zien, #LoveIt! Deze maand kon je ofwel Cameo, een matte oudroze tint of Bikini, een peachy kleurtje met subtiele shimmer krijgen. Ik kreeg deze laatste & I'm loving it! Hij is erg mooi gepigmenteerd, maar je kan hem toch makkelijk subtiel aanbrengen. Wat ik wel wat minder vind is dat hij erg poederig is.

Adviesverkoopprijs: € 15,00


Jelly Pong Pong Lighten Up Brightener + Waterliner

Alleen al om die schattige doosjes waarin de producten van Jelly Pong Pong komen, hou ik van het merk! Dit kleine potloodje zie ik mezelf al dagelijks gebruiken en ik ga jullie meteen ook vertellen waarom. Hij voelt zoo creamy en prettig aan als je hem aanbrengt en de beige kleur ervan vind ik prachtig. Ik zou hem vooral gebruiken om de binnenhoek van mijn oog wat te highlighten, maar de mensen van Style Tone hebben nog andere manieren gevonden hoe je dit zou kunnen gebruiken. Ofcourse kan je hem op je waterlijn gebruiken, maar je zou hem ook als lipbasis kunnen gebruiken. Verder zou je hem ook als highlighter kunnen gebruiken voor onder je wenkbrauwen, je neus en cupid bow.

Adviesverkoopprijs: € 20,00


Starlooks Lip Crayon - 'Mauvetopia'

Starlooks is ook een merk dat niet meer onbekend voor me is. Leuk om eens een lipproduct ervan te ontvangen! & Dan nog in zo'n prachtige kleur! Ik vind dit soort kleuren gewoon prachtig tijdens de herfst. Dit lippotlood heeft een matte finish en brengt wat stroef aan. Maar niet zo dat het annoying wordt. Wel gaat hij droge lippen & velletjes accentueren, dus een goede lipbalm is de boodschap!

Adviesverkoopprijs: € 19,00


Chella Eyebrow Defining Gel

Chella is dan weer een merk dat ik nog niet ken. Chella is een Amerikaans merk dat gekend is voor zijn brow- en oogproducten. Klinkt veelbelovend dus! Ik ga deze de komende dagen uitproberen, en als het wat is, zal je deze defining gel zeker terug zien komen in mijn favorieten.

Adviesverkoopprijs: € 18,00


Brush Cleaner

& Als laatste geen make-upje maar wel iets erg leuk: een brush cleaner. Dit staat al zo lang op mijn verlanglijstje! Erg handing om je make-up kwasten goed mee te wassen. Deze ga ik zeker dit weekend uitproberen!

Adviesverkoopprijs: € 4,95

De Style Tone box is verkrijgbaar via http://www.styletone.com/ voor slechts € 15,00 per maand.

Wat is jouw favoriete item in de box van deze maand?

Volg je me al?


1 comment:

  1. Oh, wat heeft die lippootdlood een gave kleur zeg!!

    Liefs,
    Dascha

    ReplyDelete