03 October 2016

Throwback to September 2016!


Hey loves! September was een stille maand hierop Jamelle, en dat merk ik ook aan mijn Instagram, haha. Ik had dan wel een weekje verlof begin september, maar nadien had ik het gewoon enorm druk met werk & m'n personal life :). Zodus, het zijn niet zoveel foto's dat ik jullie toon van september, maar toch, enjoy! :)


#01 As usual, toon ik mijn opgebruikte producten. & Het waren er toch weer een mooi aantal vind ik! Toch vind ik het spijtig dat mijn dagcrème van Figs & Rouge op is. Ik vond hem zo fijn werken! :)
#02 En nog een gewoonlijk artikel hier op Jamelle zijn mijn favorieten van de voorbije maand. De laatste maanden beginnen er terug nagelakken in mijn favorieten te verschijnen en dat vind ik gewoon erg fijn!
#03 Pretty views in het park in Dendermonde :).
#04 Dagje weg met m'n vriend ❤!
#05 Ik schreef een review over deze travelsize producten van het merk Ahava. Dé perfecte manier om een merk wat beter te leren kennen. Sommige van deze producten vind ik echt top, zoals de dagcrème, andere dan weer wat minder.
#06 Ik heb besloten om naast beauty-artikels ook wat artikels te wijden aan Funko & geeky things. Ik weet dat dit sowieso niet iedereen zijn ding is, maar ik begon deze blog in eerste instantie om over dingen dat ik fijn vind en passies te schrijven. En daartoe behoren deze nu ook, zodus! :)


#07 ❤ De Style Tone box van september was ook weer een leuke! Deze maand zat er een knalroze nagellak, lipstick, mascara, oogschaduw en 'pore-refining' crème in.
#08 Ik vind het zo raar dat ik maar twee reviews schreef volgende maand! De tweede review dat ik schreef was over deze 'how to make nude eyes make-up box' van Essence. Erg leuke kleuren, maar niet zo wauw :).
#09 Tot slot, de Zbox dat ik vorige maand kreeg! Het thema was Marvel Universum en er zaten twee Funko items in, top dus! :).

Wat deed jij in september? :)

Volg je me al?


1 comment:

  1. Wat een lieve foto met jou en je vriend! Mooie producten ook allemaal!

    Liefs,
    Dascha

    ReplyDelete