03 April 2017

Review | Kruidvat Pure&Nature Shower gel!


Hey loves! Maart is dan wel een lange maand, toch is ze zo snel voorbij gevlogen! En we zijn alweer de vierde maand van het jaar, het lijkt alsof we gisteren nog maar pas het nieuwe jaar vierden! Vandaag heb ik een review voor jullie over deze leuke shower gels van de Pure & Nature collectie van het Kruidvat. Benieuwd? Kijk dan snel met me verder..Ik ben echt een douche gel addict. Ja echt! Ik heb meestal een hele stash in huis, maar die is nu zo goed als op aan het raken, dus was het tijd om weer wat nieuwe in te slagen. Deze van het Kruidvat spraken me meteen aan omdat ze er zo leuk uitzien! Met hun biologische ingrediƫnten zijn ze de natuur op haar best! Ze geven een milde reiniging op basis van plantaardige wasactieve stoffen en bevatten geen synthetische kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen.


De shower gels zijn verkrijgbaar in drie varianten:

* De sensitive showergel - sunflower & olive oil
* De pampering shower cream - vanilla & orange
* De refreshing shower gel - aloe vera & matcha

Ik koos er twee uit. Natuurlijk moest ik de pampering shower cream meenemen. Deze heeft de geur van vanille en sinaasappel, which I love! & de geur ervan doet me echt aan iets uit mijn kindertijd herrineren! Het is zo'n lekkere combinatie tussen de zoete vanille en de heerlijke citrusgeur.
De tweede dat ik meenam is de refreshing shower gel. Deze bevat de geuren van aloe vera & matcha. & Ook deze geur doet me weer aan iets denken, haha! Heerlijk vind ik het. Op de foto hierboven kan je ook duidelijk zien dat de linkse echt meer een vastere cream is en de rechtse een meer vloeibare gel.

Deze Pure&Nature producten zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat voor € 2.49.

Heb jij ze al geprobeerd?

Volg je me al?2 comments:

  1. Ik ben zo benieuwd naar de Vanilla & Orange! Dat soort warme geuren vind ik heerlijk! Eerst maar eens wat opmaken...

    ReplyDelete
  2. Die linkse lijkt me echt heerlijk! Wil het wel eens proberen! :-)

    Liefs,
    Dascha

    ReplyDelete