22 March 2017

Review | Catrice Lip Cushions!


Hey loves! Voor mij zit mijn werkweek er al op, ik heb morgen en overmorgen verlof. & Hier keek ik al een lange tijd naar uit! Gewoon eens een lang weekend, eens wat langer slapen en vooral het huis op orde zetten. Zie het maar als een lenteschoonmaak ;). Vandaag heb ik nog eens een review voor jullie, namelijk van de nieuwe Lip Cushions van Catrice! Benieuwd? Kijk dan snel met me verder..



Deze leuke lip cushions zijn eigenlijk creamy lipglosses. Maar door de sponsapplicator vind ik ze niet het gevoel geven van een 'typische' lipgloss. & Let's talk a little bit about deze 'sponsjes'. Dankzij deze vind ik ze enorm prettig aanbrengen! Ze voelen zacht en prettig aan en zijn makkelijk aan te brengen. Door een twistsysteem aan de onderkant duw je zo de lipgloss eruit langs het sponsje en dit maakt het makkelijk om de lipgloss op te bouwen en mooi gelijk aan te brengen. Althans voor mij toch.
Maar hoe voelen ze nu op de lippen? Kort gezegd: best goed! Het voelt wel een beetje plakkerig, maar niet zo dat het storend is. Wel blijft hij niet zo superlang mooi zitten, bijwerken is dus een must!


De lip cushions zijn verkrijgbaar in zes kleuren, ik koos er twee uit. Links zie je 020 Better Make a Mauve, een, hoe kan het ook anders, mooi rozig nude kleurtje. & Rechts zie je 030 Coraline's crush, een leuk koraalkleurje dat er prachtig zal uitzien tijdens de lente!

De lip cushions zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat voor € 4,99.

Wat vind jij van de lip cushions? Yay or nay?

Volg je me al?


3 comments:

  1. Ik heb er nog geen ervaring mee maar het zijn alvast mooie kleurtjes!

    ReplyDelete
  2. Het lijken me mooie kleurtjes, maar ik hou ├ęcht niet van lipgloss. Ik zeg dus 'nay'. ;-)

    ReplyDelete
  3. Ik hou totaal niet van lipgloss dus ik zou ze niet snel kopen. Vind het wel mooie kleurtjes.

    ReplyDelete