15 June 2015

Action shoplog!


Ik geloof dat ik Action shoplogs zowat het leukste vind om naar te kijken, zowel op blogs als op YouTube! Zelf vond ik het ook heel fijn om hier foto's van te nemen en te schrijven. Benieuwd naar wat ik gescoord heb in de Action? Kijk snel even verder...Als eerste een paar huishoudspulletjes. We hadden wel nog wasverzachter staan, maar ik vond deze Lemon Tree van Silan zo lekker ruiken! Echt lekker fris voor de zomer. Ik nam ook nog twee paar huishoudhandschoenen mee, omdat ik hiermee altijd de afwas doe. Maar omdat ze soms zo snel kapot gaan, nam ik er meteen twee paar mee als back-up. M'n vriend zag toen de Mr Muscle Active Capsules staan. Een klein capsuletje (zoals die voor het afwasmachine) om op te lossen in je emmer water. Leek me wel leuk om dit een te proberen!

Silan Lemon Tree - € 1,98
Huishoudhandschoenen - € 0,47
Mr Muscle Active Capsules - € 0,79


M'n vriend had een paar van onze wijnglazen kapot gemaakt, dus het wat tijd om een paar nieuwe bij te halen! We hadden er al een paar van dit merk, Glass4you en zijn er erg tevreden over. Ze zijn erg goedkoop, stevig en niet te groot.

Wijnglazen - € 1,72


Toon ik deze desertlepeltjes zag liggen, moest ik ze gewoon meenemen! Ze zien er leuk uit om een ijsje mee op te eten in de zomer, niet? En deze blauwe servetten kon ik ook niet laten liggen. Hoe cute zien ze eruit?

Desertlepel - € 0,49
Servetten - € 0,79


Ook nam ik nog twee drinkflessen mee, eentje voor mij en eentje voor m'n vriend. Handig als we eens ergens naartoe gaan, een wandeling maken of gewoon sporten!

Drinkfles - € 1,69


Kaarsen, je kan er nooit genoeg hebben vind ik! Ik nam een pak kleine en grote theelichtjes mee met de geur citronella, goed voor in de zomer om de insecten wat weg te houden als we buiten zitten.
Ik had de Home Wax Moods kaarsen al een paar keer zien staan bij de Action, maar nooit nam ik eentje mee. Deze keer besloot ik om er toch eens één mee te nemen in de geur Carpe Diem. En wat ben ik hier blij om! Ze gaat echt zo lang mee!

Theelichten klein - € 0,99
Theelichten groot - € 1,49
Home Wax Moods Kaars - € 1,89


Ik kocht al eerder eens 100% juices bij de Action, maar deze zag ik er nog niet! Handig om mee te nemen naar school of het werk. Ik nam de drie smaken mee om ze allemaal eens te proberen. Hier komt later nog een review over!

100% Mini Me Juices - € 0,99


De drankjes van Maaza nemen we altijd standaard mee uit de Action. Ik vind ze zooo lekker en m'n vriend ook! We namen de twee smaken Bubbly mango en Bubbly passion fruit mee naar huis.
Als er iets is voor de keuken waaraan ik verslaafd ben om het te kopen dan zijn het kruiden wel! Deze italiaans kruiden van Spice Mill hadden we nog niet, dus nam ik hem mee. Ik nam ook nog twee pakken van deze Ambachtelijke crackers met lijnzaad & sesamzaad mee. En oh my God! Ik ben hier verslaafd aan geworden!

Maaza frisdrank - € 0,39
Spice Mill kruiden - € 0,99
Ambachtelijke crackers - € 1,39


Ik had nog een nieuwe toner nodig en zag deze van Hegron dat ik wel eens wilde proberen. Ook kocht ik nog een backup whitening toothpaste van Pearl drops en reinigingsdoekjes van coconut care! Als laatste kocht ik nog reinigende poriënstrips. Ik koop deze eigenlijk altijd in de Action, en vind ze gewoon super werken!

Hegron Cleansing Tonic - € 1,29
Pearl Drops Whitening Toothpaste - € 1,75
Coconut Care Reinigingsdoekjes - € 0,79
Reinigende poriënstrips - € 0,99

En dat was alles wat ik toen in de Action kocht! Allemaal fijne dingetjes voor kleine prijzen, erg leuk dus! Nu ben ik ook te weten gekomen dat er eentje erg dicht bij mij in de buurt is geopend, dus ik weet niet of dit iets goeds of slechts is, maar ik ben er wel excited over ^^!

Ga jij vaak bij de Action?

Follow me:
 
 

4 comments:

  1. Leuke aankoopjes! Die Silan wasverzachter ruikt heerlijk, heb hem ook. En de kokos reinigingsdoekjes vind ik ook heel fijn, fris voor de zomer.

    ReplyDelete
  2. die doekjes zijn zo fijn je hebt erg leuke dingen geshopt bij de action!

    ReplyDelete
  3. Die doekjes heb ik ook altijd die zijn super fijn!

    ReplyDelete