29 June 2015

NYC Fancy Dotty Nagellak in 001 Greenwich Goddess!


Hoi allemaal! Hopelijk hadden jullie een fijn weekend, ik allesinds wel. Vandaag heb ik weer een nagellakje dat ik aan jullie wil tonen! Als ik één van m'n favo budgetmerken moet noemen als het op nagellak komt, is dat wel NYC! Toen ik laatst in de Kruidvat was zag ik dat ze een nieuw soort lakje hadden: de fancy dotty nagellak. Vandaag vertel ik jullie wat ik van deze nieuwe nagellak vind, kijk snel even mee...
Toen ik de Fancy Dotty nagellakken opzocht op het internet, zag ik dat er eigenlijk vijf varianten zijn, maar in mijn Kruidvat zag ik er maar drie. En wel deze:
001 Greenwich Goddess: een witte nagellak met zwarte 'dots'.
002 Park Slope Fairy: een licht roze nagellak met zwarte 'dots'.
005 Nolita's Lolita: Een licht blauwe nagellak met zwarte 'dots'.
Ik koos voor de kleur 001 Greenwich Goddess omdat ik deze volgens mij het meeste zou dragen.
 
 
De reden waarom ik van de nagellakken van NYC hou, is omdat ze makkelijk aan te brengen zijn en toch best lang goed blijven zonder te chippen. Het borsteltje is niet té breed, waardoor je wat preciezer kan werken.
 
 
Ik ben helemaal weg van deze nagellak! Hij ziet er erg leuk en speels uit voor de zomer. Het enige mindere wat ik kan bedenken, is dat hij minder goed dekt. Dat komt natuurlijk ook omdat het een witte nagellak is. Op de foto heb ik twee laagjes aangebracht, maar eigenlijk had een derde geen kwaad kunnen doen.
 
Prijs: € 2,49 - Verkrijgbaar: Bij het Kruidvat.
 
Wat vind jij van deze nagellak?
 
Follow me:
 
 

4 comments: