01 July 2015

Maybelline | Browdrama Sculpting Brow Mascara!


Wanneer ik m'n make-up 's morgens doe, voor ik naar m'n werk vertrek, heb ik hier meestal niet uitgebreid de tijd voor. Daarom sla ik vaak m'n wenkbrauwen over, omdat je toch redelijk precies moet werken zodat ze mooi gelijk zijn. Maar nu heb je hier een erg fijn product van Maybelline voor, waarmee je heel snel je wenkbrauwen toch wat mooier kan doen ogen: de Browdrama Sculpting Brow Mascara! Vandaag laat ik jullie weten wat ik van deze brow mascara vind, neem snel een kijkje verder!Op het eerste zicht ziet de brow mascara er een beetje uit als een 'gewone' mascara. Ook het borsteltje heeft zelfs wat weg van een 'gewone' mascara.
Je kan de mascara verkrijgen in vier tinten: een transparante, donker blond, midden bruin en donker bruin. Ik koos voor de midden bruine, omdat ik dacht dat de donker bruine misschien te erg zou opvallen.
Ik had hem al op een paar andere blogs zien verschijnen en moest hem gewoon zelf eens testen. En het is echt een aanrader om zelf eens te proberen!
Hij is erg makkelijk om aan te brengen en hij shaped de wenkbrauwen echt goed. Als je voor een gekleurde tint geeft, zal hij je wenkbrauwen ook een subtiel kleurtje geven.
 
Prijs: € 8,99 | Verkrijgbaar: Kruidvat.
 
Heb jij hem al geprobeerd?
 

Follow me:

 
 

2 comments:

  1. Ik ben erg benieuwd naar hoe dit product eruit ziet op wenkbrauwen :). Zelf gebruik ik altijd een poeder!
    Liefs, Stephanie

    ReplyDelete