14 July 2015

Maybelline | The Nudes ❤!


 
M'n hart maakte een klein sprongetje toen ik dit prachtige palette van Maybelline in de Kruidvat zag liggen. Ik heb hem nu al een aantal keer gebruikt en echt -WAUW-, is het geen beauty?! Ga snel even verder om m'n review te lezen...Het palette bestaat maar liefst uit 12 kleurtjes, maar volgens Maybelline zou je met dit palette maar liefst 13 verschillende looks kunnen maken. Dit kan door het palette op te delen in drie quattro's, 4 rijen van trio's of zes duo oogschaduws. Maar uiteindelijk kan je het oogschaduw palette natuurlijk gebruiken zoals je zelf wilt.

 
Bovenste rij
 

Onderste rij

Voor mij is dit een perfect nude palette. Je hebt erg mooie, zachte kleuren, en wat kleuren die wat meer opgeven. Zo heeft het ook een leuke combinatie van matte en glinster oogschaduws. Voor ieder wat wils dus!
Laten we het nu even hebben over de pigmentatie, want die is ook gewoon super! En wat ik ook erg fijn vind is dat het palette een zwarte kleur heeft. Ik gebruik vaak zwarte oogschaduws om een dun eyeliner lijntje aan te brengen. Voor mij is het dus super dat ik én m'n oogschaduwkleurtje én m'n eyeliner kleur in één palette heb.
Ik ben erg te spreken over dit palette! En heb al op Instagram een rosé versie hiervan zien voorbij komen - Ik kan niet wachten tot ik deze in de winkel zie!
 
Prijs: € 15,99 - Verkrijgbaar: Kruidvat
 
Wat vind jij van dit palette?

Follow me:
 
 
 

3 comments:

 1. Klinkt goed! deze kleurtjes gebruik ik ook altijd!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Wauw, super mooi!!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete