04 July 2015

Instapics | Juni!

 
Hoi allemaal! Het is alweer juli en voor velen is de grote vakantie alweer begonnen. Terwijl ik dit bericht aan het typen ben, zit ik lekker op ons terras te genieten van een cocktail en het mooie weertje. Het is nu wat meer afgekoeld, want overdag is het echt té warm voor me! Maar goed, vandaag is het alweer tijd voor m'n instapics! In deze artikels toon ik jullie elke maand wat ik op m'n Instagram heb gepost. Meestal is dit een recap van m'n artikels dat ik voor m'n blog schreef, maar af en toe ook iets meer uit m'n daily life!

 
 
Ik begon juni met m'n opgebruikte producten van de voorbije maand te tonen.
 
 
Na lang wachten heb ik eindelijk m'n review online geplaatst over de mondolie van Amanprana. Het is een beetje wennen in het begin, maar wel erg fijn om te gebruiken.
 
 
In juni hadden we een erg onweer waardoor wij wat waterschade hadden binnen ons huis. En net toen er ook vrienden van ons op bezoek kwamen! Gelukkig was alles opgelost toen ze bij ons kwamen, maar we kregen van de pizzeria onder ons een paar pizza's. Erg fijn!
 
 
De Birchbox van juni kwam in een erg leuk make-up tasje, ik koos voor de roze!
 
 
Vorige maand schreef ik ook een artikel over een healthy snack - Framboosjes met chocolade! Dit soort artikels wil ik ook vaker gaan doen.
 
 
Juni leek me ook de perfecte maand om m'n review online te plaatsen over de zonneproducten van Cien. Ze hebben een uitgebreid aanbod en zijn ook nog eens erg fijn!
 
 
Van ShirtsofCotton kreeg ik een leuk t-shirt opgestuurd speciaal voor vaderdag. M'n vriend is er erg blij mee! Ze zitten lekker en hebben een erg goede kwaliteit!
 
 
Er kwam ook een Action shoplog online. Toch zo'n fijne winkel waar je leuke dingen kan vinden voor kleine prijzen!
 
 
Ik hou van m'n nieuwe sneakers! Dit zijn de Nike Satire Canvas! Ik wilde al langer nieuwe zwarte sneakers. Maar ik wou eens iets anders dan All stars of Vans en toen zag ik deze ❤.
 
 
M'n vriend heeft soms kledingstukken die hij niet meer wil dragen en soms neem ik die van hem over, haha. Free clothing ;)! Maar je kan hier erg leuke, chilloutfits mee maken.
 
 
Kruidvat bracht een nieuwe lijn uit - Spa secrets. En oh-my-god! Erg fijne producten die erg lekker ruiken. De body cream is een echte aanrader!
 
 
Mijn shoplog van het Kruidvat!
 
 
In m'n shoplog van de Action kon je ze al zien, maar ik vond het ook fijn om hier eens een review over te schrijven. De 100% juices zijn erg lekker en zijn op basis van appelsap met nog wat extra smaakjes eraan toegevoegd.
 
 
Rita Ora bracht samen met Rimmel een collectie van nagellakken uit. Ik koos hier twee pastelkleurtjes uit!
 
 
Als laatste plaatste ik nog een artikel online over deze nieuwe Fancy Dotty nagellak van NYC!
 
Hoe vinden jullie deze hittegolf en wat doen jullie om wat af te koelen?
 
Follow me:
 
 

2 comments: