12 July 2015

Amanprana | Razoli Scheerolie!De scheerolie van Amanprana stond al een tijdje in m'n kast want ik wilde graag m'n tijd nemen om hem goed te kunnen testen. En vandaag is het zover, vandaag deel ik mijn review over de Razoli met julie!De scheerolie komt in een leuk, opvouwbaar doosje, waar je in de binnenkant allerlei informatie kan terugvinden. Hij komt in een glazen flesje, wat een beetje gevaarlijk kan zijn als je hem laat vallen, maar zo kan je de olie wel langer houden!


Razoli is 100% natuurlijk, biologisch en actief! Je kan hem zowel op droge of vochtige huid aanbrengen en hij geeft geen irritaties tijdens het scheren. Op droge huid, geen irritaties? Ja! De scheerolie bevat extra vierge olijf, - kokos- en amandelolie die herstellend werken.

 
Het was de eerste keer dat ik een olie gebruikte om te scheren, het leek me een beetje raar in het begin. Maar hij werkt erg fijn! Ik vond het scheren erg makkelijk ermee en hij heeft een lekkere, kruidige geur. Hij laat wel een vettig laagje achter na het scheren, maar voor mij droge huid is dat net goed. M'n benen voelen erna lekker zacht en gehydrateerd aan.
 
Prijs: € 34,95 - Verkrijgbaar: Amanvida

Wat vind jij van de scheerolie?

Follow me:
 
-- Ik kreeg dit product om te reviewen. Dit heeft echter geen invloed op mijn mening en wat ik erover schrijf.
 

4 comments:

 1. Klinkt heel erg fijn!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 2. Ik had nog nooit van scheerolie gehoord maar klinkt wel goed!

  ReplyDelete
 3. Het lijkt mij op zich wel heel fijn! Ik gebruik zelf meestal gewoon douchegel om mijn benen mee te scheren.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik gebruik normaal ook gewoon douchegel of een foam, maar deze olie is wel het proberen waard!

   Delete