15 July 2015

Birchbox Juli 2015!Ik hou ervan wanneer ik mijn Birchbox ontvang, omdat het altijd zo'n leuke verrassing is. De producten komen bij altijd in een ander doosje (andere kleuren, andere versiersels, etc.) én dat maakt me enorm blij! Deze maand heet hij de 'Sunset lovers Birchbox' en de kleuren van de doos vormen een soort zonsondergang. Erg mooi!Normaalgezien komen de producten naast het doosje nog eens in een zakje, maar deze keer zitten de producten er gewoon los in. Wel zit er vanonder nog een moesje in, om ze toch wat extra te beschermen. Deze maand bevat de Birchbox vijf producten, waarvan eentje een full size is.
 
J.F. LAZARTIGUE HAARMASKER MET SOJAMELK


Om heel eerlijk te zijn, haarmaskers is iets wat ik nog in m'n haarverzorgingsrituelen moet toevoegen. Ik heb er gewoon nooit zin in. En nu ik dit hier zo typ, klinkt het best wel dom ;)! Maar goed, dit haarmasker is bestemd voor droog en delicaat haar en zou het haar sterker maken, voeden en herstellen. Klinkt super! &Verrassend genoeg ruikt dit maskertje ook best lekker.

UNANI ANTI-CELLULITE LOTION


Aha, een anti-cellulite lotion! Erg leuk om deze eens te proberen. Het is een erg vloeibaar product en heeft een lekkere, zachte en luxueuze geur. Hij trekt ook snel in de huid.
 
MARVIS WHITENING MINT TANDPASTA


Van Marvis heb ik al eerder eens mondwater mogen ontvangen. Erg fijn om eens een tandpasta te ontvangen in een beautybox! Bovendien is hij nog eens travelproof! Ik moet hem nog uit testen, maar afgaande op de geur, heeft hij volgens mij echt een sterke muntsmaak.
 
INDEMNE EAU DE GENIE

 
En dan nu iets nieuws. Eau de génie noemt het, oftewel the 4 spirits treatment. Ik hou echt van dit soort sprays, omdat ze lekker verfrissend zijn voor de huid. De reden waarom dit 'geniewater' genoemd wordt is omdat hij de huid reinigt, hydrateerd en verlicht. Bovendien werkt hij ook als tonic. Na dit gelezen te hebben, moest ik hem gewoon meteen eens sprayen. En ik ben - impressed -. Hij trekt snel in de huid, voelt fijn aan en geeft geen trekkerig gevoel (zoals sommige sprays me wel geven).
 
POP BEAUTY OOGSCHADUW TRIO 'PEACH PARFAIT'


Als je me al wat langer volgt, weet je misschien wel dat ik het liefste make-up ontvang in m'n beautyboxen. En hoera! Er zit een oogschaduw trio in én dan nog eens in kleurtjes die ik het liefste heb - Nudes! Ik ga niet teveel over dit trio vertellen, want het lijkt me leuk om hier een review over te schrijven. Vooral omdat het een merk is dat ik nog niet eerder heb geprobeerd en de kleurtjes zijn echt zo mooi!

- PRIJZEN FULL SIZE -
 
J.F. Lazartigue Haarmasker - 150 ml, € 32,00
Unani  Anti-Cellulite lotion - 250ml, € 19,00
Marvis Withening mint tandpasta - 75ml, € 12,00
Indemne Eau de génie - 135ml, € 18,50
Pop Beauty Palette Bright Up Your Life - 18g, € 26,00
 
Wat vind jij van de producten deze maand?
 
Prijs: € 13,00 - Verkrijgbaar: Via de website http://birchbox.fr
 
Follow me:

 

3 comments:

 1. Ziet er goed uit :-D Wat een fijne producten!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 2. Dat oogschaduwpalette ziet er echt heel mooi uit :)

  ReplyDelete
 3. Leuke producten! De oogschaduw spreekt me het meeste aan!

  ReplyDelete