14 October 2015

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick!De Shine Appeal Fluid Lipsticks waren één van de producten die nieuw waren in het assortiment van Catrice. Ik vind het wel fijn zo'n vloeibare lipsticks en vandaag vertel ik jullie wat ik van deze vind! Neem snel een kijkje met me mee...In totaal zouden er zo'n 12 verschillende kleuren zijn, maar ik nam er maar twee mee naar huis die me het meeste aanspraken. Ik nam 060 Mary Berry en 070 Better Make a Mauve mee. Persoonlijk vind ik het altijd een klein pluspuntje wanneer een kleur een naam krijgt. Klinkt toch veel leuker dan enkel een nummer?
De verpakking vind ik ook top en heeft best een luxe-uitstraling voor een budgetproduct. Ze hebben een doorzichtige huls en zwarte dop. Ook erg leuk dat het product zelf uitloopt in de vorm van een lipstick.

Swatches: 070 Better Make a Mauve - 060 Mary Berry

Maar wat zijn fluid lipsticks nu juist? Ze zouden de mooie kleur van een lipstick geven en de glans van een gloss. Het beste van beide producten dus. Maar is dit nu echt zo bij deze van Catrice?
Ik vind ze net iets meer hebben van een lipgloss. Ze hebben echt een prachtige glans zoals een lipgloss en voelen ook wat plakkerig aan. Ze hebben ook een mooie kleur, maar dekken niet zo goed als een lipstick. Op zich zijn het geen slechte producten, ik vind ze gewoon meer iets hebben van een goed gepigmenteerde lipgloss.

Prijs: € 3,99 - Verkrijbaar: Kruidvat
 
Wat denk jij over deze fluid lipsticks? Ik hoor het graag!
 
Volg je me al?
 
 

4 comments:

 1. Wauw! Ik vind Better Make a Mauve erg mooi!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 2. Oh heel erg mooi!
  www.brunetteontrend.com

  ReplyDelete
 3. Better Make A Mauve lijkt wel een erg mooi kleurtje.

  ReplyDelete
 4. Ik had ze getest in de winkel en vond ze ook meer een lipgloss. Goed artikel!

  ReplyDelete