11 October 2015

Life in Pictures - Augustus & September!Hoi! Hopelijk hadden jullie een goed weekend. Vandaag toon ik jullie mijn Instagram foto's van augustus en september. Vorige maand was het me helemaal voorbijgegaan om m'n foto's van augustus te tonen - Shame on me! Maar daarom toon ik jullie nu gewoon de foto's van twee maanden. Benieuwd? Kijk snel even verder...#01 In august schreef ik een review over deze drie body butters (mini's) van The Body Shop. Ik moet jullie alvast niet vertellen dat deze butters echt amazing zijn!
#02 Bij de Urban Outfitters vond ik deze Blossom lip gloss. Wat ik meteen zo leuk vond aan deze gloss was dat de bloemetjes dat je binnenin ziet, echte bloemen zijn.
#03 Even een me-time-momentje op zondag!
#04 Mijn dagelijkse make-up - Ondertussen is er nog niet zo veel verandert, haha.


#05 Deze cutie ontbreekt nooit in m'n maandelijkse foto's.


#06Naar de Action gaan betekend bij mij vaak met teveel dingen naar huis komen. Maar het zijn ook allemaal stuk voor stuk erg leuke items!
#07De reden waarom deze shoplog zo fijn was, was omdat er een heleboel nieuwe make-up items van Max&More te vinden waren. Waaronder ook dit oogschaduw palette!
#08Ook waren er make-upjes van Wet 'n' Wild, ik nam hiervan deze twee palettes mee.
#09Sleek is één van mijn favoriete beautymerken. Vooral dan omwille van de oogschaduw palettes. Telkens het merk met een nieuwe uitkomt, moet ik hem gewoon hebben. De kleuren zijn gewoon prachtig en de pigmentatie is ook super! Deze twee palettes behoren tot de nautical collectie.


#10Echt zo'n lieverd!

 
#11 De producten dat ik kreeg in mijn Birchbox van augustus.
#12Max&More bracht ook deze leuke duo's uit.
#13 ❤ Dit palette van Essence kon je ook terugzien in mijn favorieten van september. Het All about roses palette heeft prachtige roze-tinten met een erg mooie pigmentatie.
#14De Birchbox van september kwam in een erg leuk doosje speciaal voor hun 5-jarige verjaardag. Omdat de laatste maanden de producten wat tegenvielen, was dit ook meteen mijn laatste box voorlopig.


#15 Ik kocht deze mooie sterren LED-slinger bij de Action en ben hier enorm blij mee! Lekker gezellig in combinatie met wat kaarsjes.

 
#16 Hoe cute ziet deze Multi bronzer van W7 er niet uit?
#17De nieuwe make-up collectie van Cien ligt alweer bij de Lidl en ik nam alvast deze colour lip butter mee.
#18Ik probeerde deze handcrème uit van de Spa Secrets Treasures of Morocco geurlijn en het is zeker een aanrader! 
#19Naast de nieuwe make-up collectie zag ik ook nieuwe shower gels van Cien! Ik kon het niet laten om de drie geuren mee naar huis te nemen.


#20 Het is bijna Halloween en daarom keken we nog eens naar The Adam's Family, een echte klassieker!

Hoe was jouw weekend?
 
Volg je me al?

 

5 comments: