27 February 2016

TAG | Ik Als Blogger!Hoi allemaal! Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne week achter de rug en hebben jullie het weekend goed kunnen inzetten. Vandaag heb ik nog eens een tag voor jullie! Het is weer een tijdje geleden dat ik nog een tag deed, daarom vond ik het wel eens tijd om er nog eens eentje in te vullen. De 'Ik als blogger tag' zie ik tegenwoordig wel vaker verschijnen, en het leek me een erg leuke om eens zelf in te vullen! Benieuwd? Neem snel een kijkje met me verder & let's start!


1 Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?
 
Ik denk dat ik de meeste inspiratie haal uit nieuwe producten dat uitkomen en tijdschriften. Ik vind het zelf super om nieuwe make-up- en skincare producten te ontdekken en hierover iets neer te schrijven. En dat is meteen ook het leukste aan een blog, je kan zelf bepalen over welke producten je gaat schrijven!
 
2 Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?
 
Goh, dat is wel een heel random vraag vind ik haha. Maar ik drink eigenlijk het meeste bruis water, of soms eens cola light. Eten doe ik niet erg vaak tijdens het bloggen, maar als ik iets eet dan zal het meestal wel iets van chocolade of snoep zijn.
 
3 Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, waarmee begin jij daar dan mee?
 
Een echt jaaroverzicht maak ik niet denk ik. Tijdens de eerste (of tweede) week van het nieuwe jaar schrijf ik wel telkens een artikel over mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar. In ditzelfde artikel toon ik jullie ook mijn meest populaire artikels van het voorbij jaar.
 
4 Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?
 
Het belangrijkste wat ik geleerd heb is om gewoon jezelf te zijn én te bloggen over wat jij het leukste vind. Het maakt echt niet uit waarover andere bloggers bloggen, doe gewoon je eigen ding!
 
5 Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
 
Ik ben echt geen ochtend mens, haha. Ik blog eigenlijk het liefste in de late namiddag of 's avonds!
 
6 Wat zou jij nog willen bereiken als blogger?
 
Dat mijn blog nog mag/kan verder groeien en dat ik mensen kan inspireren!
 
7 Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
 
Onzeker niet echt. Wat ik wel soms heb, is dat ik een beetje begin te stressen of ik niet iets vergeten ben in een artikel. Ik ben nogal een vergeetachtig persoon soms, dusja soms vergeet ik wel eens een prijs te vermelden of dat het bv. een product is dat ik ontvangen heb om te reviewen. Dan ga ik meteen het artikel nog eens snel nalezen en als ik inderdaad iets vergeten ben, ga ik het meteen bewerken ;).
 
8 Heb jij regelmatig contact met collega bloggers?
 
Er zijn een aantal collega bloggers dat vaker een bezoekje aan mijn blog brengen en ik natuurlijk ook aan die van hen! En dat vind ik erg fijn! Wat ik echt in de toekomst nog zou willen doen is meer collabs met collega bloggers, dit lijkt me erg leuk. ^^
 
9 Wat voor muziek of welke tv zender heb je het liefste aan onder het bloggen?
 
Ik kijk meestal terwijl tv en dat zijn vooral dan series of films dat ik opgenomen heb. Een aantal van mijn favo tv series op dit moment zijn: Teen Wolf, 90210, Vermist, Temptation Island (ja I know, guilty pleasure ;p), etc.
 
10 Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikels?
 
Ik blog driemaal per week. Als alles goed verloopt komen de artikels online op maandag, woensdag en vrijdag. Maar ik plan geen artikels op voorhand, dit zou ik misschien wel eens moeten beginnen doen.
 
11 Waarom zou iemand een blog moeten starten?
 
Persoonlijk vind ik het gewoon leuk om je eigen plaatsje op het internet te hebben en te kunnen schrijven over iets wat jij leuk vind. Het is gewoon een leuke hobby en de interactie met lezers en medebloggers is ook erg leuk!
 
12 Wie zou jij willen vragen deze tag ook in te vullen?
 
Goh, gewoon iedereen dat deze tag leuk vind en zelf ook wil invullen ;)!
 
Heb jij de tag ook ingevuld? Laat het me dan zeker weten! ^^
 
Volg je me al?
 
 

1 comment:

  1. Leuke tag! Het is inderdaad goed om je eigen ding te doen :-)

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete