21 March 2016

Catrice | Blush Artist Shading Palette!


Hoi allemaal! Hopelijk hebben jullie allemaal een fijn weekend achter de rug ;). Voor mij is deze week een korte week, want vrijdag hebben we vrijaf op werk, yay ^^. Vandaag toon ik jullie deze nieuwe favoriet van me: het Catrice Blush Artist Shading Palette. Benieuwd naar dit nieuwe palette? Kijk snel even verder.


De Blush Artist Shading palettes zijn één van de nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Ze bestaan in drie verschillende kleuren: 010 BronzÉclat, 020 CorAll I Need en 030 Rock'n'Rose. Ik koos voor deze laatste kleur, omdat ik vond dat dit prachtige warme tinten heeft.


Het palette heeft twee shimmer tinten en één matte tint, wat ik super vind! Soms ben ik gewoon erg into shimmer blushes, en soms dan weer meer into matte tinten. De meest linkse kleur is een prachtig peachy kleurtje met een gouden shimmer. Eens je hem aanbrengt geeft hij je gezicht een mooie, warme look. De middenste kleur, de matte kleur, lijkt me eigenlijk dezelfde kleur als de linkse, maar dan zonder al de gouden shimmers. Doordat dit een matte kleur is, geeft deze een erg natuurlijk ogende blush aan je wangen. De rechtse kleur is een licht roze tintje met shimmers erdoorheen. Deze zou ik persoonlijk meer als highlighter gebruiken.


Zoals je kan zien is de pigmentatie ook echt goed van deze blushes. Dit is dus één van de blushes waarvan je niet teveel hoeft aan te brengen. Op de swatches kan je ook goed zien dat de meest linkse en middenste kleur erg op elkaar lijken. Maar ik vind het zelf leuk om dezelfde kleurtjes te hebben maar dan in zowel shimmer- als matte versie. Ik ben best wel obsessed met dit palette tegenwoordig! Het highlighter kleurtje heb ik nog niet gebruikt, maar de twee andere gebruik ik maar al te graag!

Dit blush palette is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor € 4,59.

Heb jij de Blush Artist Shading Palettes al gespot?

Volg je me al?

2 comments:

  1. Oh, de pigmentatie is inderdaad goed! Ook een leuk prijsje voor die blush :-)

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  2. Wat een mooie kleuren! Ik kan mij heel goed voorstellen dat je zo blij bent met dit palette :)

    ReplyDelete