28 March 2016

Maybelline | The Falsies Push Up Drama Mascara!


Hoi allemaal! Ik hoop dat jullie allemaal een fijn paasweekend achter de rug hebben. Voor mij start morgen weer een werkweek, maar omdat het vandaag paasmaandag is, wordt het weer een kortere week voor me. Vandaag heb ik weer een leuke Maybelline review voor jullie. Namelijk deze van een nieuwe mascara: The Falsies Push Up Drama mascara! Benieuwd? Kijk snel even met me verder...


De Maybelline mascara's behoren tot één  van m'n favorieten en hebben me nog nooit teleurgesteld. Als je graag veel volume en lengte aan je wimpers wilt geven, dan heeft het merk echt erg goede go-to mascara's om een keuze uit te maken. Omdat ik zo'n fan ben van de mascara's, is het voor mij telkens een klein feestje als er een nieuwe uitkomt.


Normaal hebben de mascara's meestal dezelfde vorm qua verpakking, maar zoals je kan zien ziet deze er wat anders uit. Niettemin vind ik hem er fantastisch uitzien! De Maybelline mascara's blinken er voor mij altijd uit qua vormgeving van de verpakking.
Zoals de naam van de mascara al doet vermoeden zou deze een valse wimper effect geven waarbij je wimpers worden gelift. Ik heb best goede wimpers van mezelf, ik wil eigenlijk vooral meer het valse wimper effect met veel volume en lengte.Het borsteltje van de mascara heeft erg korte borsteltjes, wat in het begin wat wennen was voor me omdat mijn vorige mascara's langere haartjes hadden.
Ik vind de mascara erg fijn werken, hij doet echt waarvoor hij gemaakt is! Hij geeft een prachtig volume en een mooie lengte aan de wimpers. Verder kreeg je mooie intense zwarte wimpers met een goede lift. Wel is het soms een beetje oppassen dat hij niet gaat klonteren omdat het een wat dikkere mascara is. Maar overall is dit weer een toppertje voor me!


De mascara is onder andere te koop bij het Kruidvat voor € 14,99.

Wat is jouw favoriete mascara?

Volg je me al?


2 comments:

  1. Die klinkt dus best wel goed! Fijn :D

    ReplyDelete
  2. Goed om te horen dat die zo goed bevalt :-D Klinkt nice!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete