15 March 2016

New York Color | Get It All Lip Colors!


Hoi allemaal! Leuk dat jullie weer even langskomen! Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze prachtige, nieuwe lipsticks van het merk New York Color. Het is een wat korter artikel deze keer, hopelijk vinden jullie dit niet erg. De Get It All lipsticks beloven een intense kleur dat makkelijk aanbrengt, de lippen zou hydrateren en comfortabel zou aanvoelen. Benieuwd? Kijk dan snel even met me verder...


De verpakking van de lipstick is pretty simple, maar wel handig omdat je zo de kleur van de lipstick kan zien. Wat eigenlijk wel typisch is aan de lipsticks van NYC is dat ze een doorzichtige top hebben, waardoor je de kleur van de lipstick kan zien.


De lipstick zelf is schuin afgesneden, wat me meer in eerste instantie deed denken aan een gekleurde lipbalm. Maar dankzij deze vorm brengt hij eigenlijk wel erg makkelijk aan. De lipsticks hebben ook een erg fruitige geur, waar je wel voor te vinden moet zijn. Mij stoort het niet erg, ook vooral omdat wanneer hij is aangebracht de geur niet zo sterk meer aanwezig is.


Je kan kiezen uit een ruime selectie kleurtjes maar ik koos voor deze twee: 101 ExceptioNUDE, een oudroze my lips but better kleurtje en 202 FabFUCHSIA een fel fuchsia tintje.


Ik ben fan van deze lipsticks. Vooral dan het -my lips but better kleurtje- draag ik nu dagelijks! Ze brengen erg makkelijk aan en voelen ook fijn op de lippen. Je voelt niet echt dat je iets op je lippen hebt na een tijdje. Verder hebben ze een goede pigmentatie en mooie glans, zonder dat deze een beetje té is. Hij blijft een aantal uurtjes mooi zitten, maar je moet hem sowieso af en toe een beetje bijwerken.

Verkrijgbaar bij het Kruidvat voor € 4,49.

Heb jij deze lipsticks al gespot?

Volg je me al?


5 comments:

 1. Ziet er mooi uit! Gave kleuren!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 2. Mooie kleuren, vooral ook leuk dat ze de kleur van de huls aan de kleur van de lippenstift hebben gematched. -x-

  ReplyDelete
 3. Mooie kleurtjes! Ik vind het fijn dat de lipsticks zo schuin zijn, dat brengt altijd makkelijker aan vind ik X

  ReplyDelete