04 April 2016

Favorieten | Maart 2016!


Hoi allemaal! Een favorieten artikel is één van mijn maandelijkse standaard artikelen, en ik wanneer beter dan in het begin van de maand om deze aan jullie te tonen? Benieuwd? Kijk dan snel even met me verder...


Alseerste, het prachtige Blushed Nudes palette van Maybelline. Jaha, het tweede oogschaduw palette is in mijn ogen ook alweer een toppertje! Als je graag mijn review hierover leest, klik dan hier.


Vroeger was ik niet zo helemaal into blushes. Ik had er een paar dat ik erg graag gebruikte, en daar bleef het dan ook bij. Tegenwoordig vind ik het erg fijn om nieuwe blushes te ontdekken! Hierdoor is dit Blush Artist Shading Palette van Catrice ook een favoriet van me geworden. Je krijgt twee prachtige peachy kleurtjes, waarvan één een matte kleur is en de andere heeft een gouden shimmer. Het zijn ook deze twee dat ik het meeste gebruik.
Een nieuwe lipstick mag ook zeker niet ontbreken tussen m'n favorieten! Vorige maand was het Get It All Lipstick kleurtje 101 ExceptioNUDE van NYC de gelukkige winnaar! De lipstick brengt makkelijk aan doordat hij schuin afgesneden is en blijft ook een aantal uur mooi zitten.


En dan zijn we nu toegekomen tot de nagellakjes dat het tot m'n favorieten maakten. Alseerste heb ik deze combo dat ik erg mooi vond. Ik bracht eerst een aantal laagjes van de Cien nagellak in 7 Frenchlook Rose aan en hierna de Matte topcoat van Barry M. Dit gaf mijn nagels een prachtige, zachte en natuurlijke kleur. Love it!


En dan heb ik nog een leuke topcoat voor jullie! Namelijk de Ombre Top Coat van Essence. Hij werkt erg fijn om een ombre look te creëren. Wel moet ik zeggen dat hij een rozige tint aan je nagellak zal geven. En als laatste favoriet een nagellak van Essie, en dan wel de kleur Island Hopping. Deze gaat sowieso een favoriet van me blijven denk ik, ik vind het zo'n prachtige, interessante kleur!

Wat waren jouw favorieten in maart?

Volg je me al?


4 comments:

 1. Mooie items de kleuren van het palette zijn ook wel erg pretty!

  ReplyDelete
 2. Mooie favorieten! Het palette van Maybelline is bij mij ook een grote favoriet :)

  ReplyDelete
 3. Het blushed nudes palatte wil ik zelf nog erg graag!
  Erg mooie favorieten heb je :)

  ReplyDelete
 4. Mooie favorieten! Over die Blushed Nudes van Maybelline heb ik al zoveel gemengde reviews gelezen waardoor ik twijfel om de palette te kopen. De kleurtjes zien er zo mooi uit X

  ReplyDelete