22 April 2016

Shoplog | Action!Hoi allemaal! Deze week zat ik in een klein dipje, waardoor ik woensdag geen artikel online heb geplaatst. Maar vandaag had ik een dag verlof en ben ik nog eens naar de Action gegaan. Perfecte kans om nog eens een shoplog online te plaatsen dus! Benieuwd naar mijn aankopen? Je leest het hier...


Servet Dispenser (€ 1,99) - Ik vond deze servet dispenser er zo Amerikaans uitzien, haha! Het patroon erop vind ik ook erg leuk, ik hou van zwart-wit combinaties. Bovendien kan je de servetten die erin zitten ook apart kopen, dus je kan hem makkelijk opnieuw opvullen.Pantysokken (€ 0,83) - Deze stonden echt op mijn need-to-get-list! Ik heb korte cut-out laarsjes, en het is een beetje raar om hierin kousen te dragen. En deze kan ik dan wel perfect aandoen!
DS Footies (€ 1,99) - Dit soort sokjes koop ik erg vaak, en eigenlijk bijna altijd bij de Action! Ik vind ze gewoon het fijnste om aan te doen.


Geurkaars Vanilla (€ 3,99) - Ik kocht deze giga-kaars met drie lonten al eerder en vind hem gewoon super! Hij gaat erg lang mee en heeft zo'n lekkere vanille-geur.
Geurkaars 'It is time for a fresh starts' (€ 2,49) - Deze kaars heb ik al vaker gekocht omwille van twee redenen: hij heeft een superlekkere, frisse geur en hij ziet er 'amazing' uit!
Theelichtjes 'Fresh Cotton' (€ 1,79) - Ook nam ik nog een pakje theelichtjes mee, you can never have enough!


Bella Cotton Wattenschijfjes (€ 0,69) - Mijn stash van deze wattenschijfjes was op! Ik had er dus nieuwe nodig. Deze gebruikt ik het liefste omdat ze wat groter zijn, budgetproof, en nog eens fijn zijn in gebruik.


Brilpoetsdoekjes (€ 0,92) - Ik draag een bril en vind het erg hatelijk als deze vuil is en mijn brilpoetsdoekjes op zijn, haha! Daarom hou ik altijd een doosje op werk en eentje thuis. En nu heb ik er nog eentje extra bij, voor het geval één van de twee andere opraken ;).


Halogeenlamp staaf (€ 1,35) - Onze lamp dat in de tuin vanzelf aanspringt bij beweging was gesprongen, hiervoor hadden we dus een nieuwe nodig!
Draadloze Optische Muis (€ 4,99) - We hebben thuis twee laptops, maar slechts één muis dat we afwisselend tussen de twee laptops gebruiken. Hoog tijd om een tweede bij te kopen dus!


Ajax Allesreiniger (€ 1,69) - We hadden ook een paar kuisproducten nodig, waaronder deze alles reiniger in de geur Festival of Flowers!
Spargo Cleaning Wipes (€ 0,89) - Ik vind het altijd handig om schoonmaakdoekjes in huis te hebben om even snel iets op te kuisen!


Quality Street Chocolats (€ 5,79) - Oooh mijn favoriete chocolade! Ik kon het gewoon niet weerstaan om deze mee te nemen.
Planet Pop Corn Tutti Frutti (€ 0,99) - Deze pop corn nam ik mee om eens te proberen.


Stanger CD/DVD Markers (€ 0,85) - Ik maak vaak cd's en het is gewoon handig om er op te schrijven wat er juist op staat.
Office Highlighters (€ 0,52) - Deze fluostiften nam ik mee voor op werk.
Office Memo Sheets (€ 0,69) - Deze gebruik ik gewoon constant op het werk en kan ik dus zeker goed gebruiken.


LifeCare Nail Polish Remover Pads (€ 0,99) - Deze vind ik zo fijn om te gebruiken! Maar ik had vorige keer de 'aardbeien-variant' gekocht, maar vind die niet zo lekker ruiken. Daarom kocht ik nu opnieuw deze met Aloë Vera - Much better!

Wat zijn jouw plannen voor het weekend?

Volg je me al?4 comments:

 1. Action shoplogs zijn altijd leuk! Die grote wattenschijfjes koop ik ook altijd. Verder lijken de geurkaarsen me heerlijk en die servet dispenser ziet er inderdaad leuk uit! X

  ReplyDelete
 2. Hopelijk voel je je wat beter na al dat shoppen! Het servettenbakje is echt zo schattig!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Je kan gewoon niet langs de action zonder iets mee te nemen. Handige spulletjes heb je ook gescoord.

  ReplyDelete
 4. Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik kan altijd wel slagen bij de Action! -x-

  ReplyDelete